Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai important eveniment dedicat Transportului Public din România

Radu Pop

Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public (ROPAT) este primul eveniment de anvergură dedicat Transportului Public din România. Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Smart City în data de 27 și 28 Octombrie la Camera de Comerț și Industrie a României.

Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public

Acesta este un eveniment de NETWORKING exclusiv pentru operatorii de transport, autorități, agenții guvernamentale, precum și pentru partenerii selectați ai asociației. Este o oportunitate excelentă de a vă conecta cu colegii din industrie și de a stabili noi parteneriate, sărbătorind totodată cele mai importante companii, instituții, tehnologii, produse și persoane care mișcă România (Gala Premiilor Transportului Public). Conectăm instituțiile din sectorul public cu tehnologiile, produsele și serviciile prezentate de sectorul privat.

CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU MOBILITATE INTEGRATĂ!

Evenimentul este destinat liderilor din transportul public care promovează tehnologia și inovațiile, tuturor celor care modelează viitorul transportului public durabil și sustenabil.

O platformă de afaceri pentru furnizorii locali și internaționali de soluții și tehnologii pentru a prezenta cele mai recente produse și pentru a face Networking cu liderii Industriei Mobilității Urbane.

Gala Premiilor Transportului Public va premia cele mai bune proiecte de mobilitate din România precum și principalii jucători - operatori locali, primării, companii, importatori sau producători.

4 MOTIVE PENTRU CARE NU POȚI LIPSI DE LA ROPAT 2022

Ce găsiți la ROPAT 2022 - Oportunități de business, schimb de idei cu liderii din industrie și reputație - vă consolidați brandul instituției, vă faceți noi prieteni și stabiliți parteneriate, vă dezvoltați rețeaua profesională, dar, mai ales, explorați viitorul.

1. Investiții

În perioada următoare sunt prevăzute cele mai mari investiții din Transportul Public în România - autobuze, metrou, tren, ride, ITS, etc.

2. Autobuze electrice

Toate programele de finanțare încurajează achiziția de autobuze electrice. Turda și Suceava sunt primele municipii din România cu transport public 100% electric.

3. Operatori de Transport

Toți cei care fac achiziții pentru Transportul Public din România într-un singur loc.

4. Platforma Industriei

Este platforma ideală pentru a lansa noi produse pe piață, pentru a genera noi parteneriate și clienți potențiali, pentru a vă extinde rețeaua de business și pentru a vă promova serviciile și produsele.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu TPBI, STB, ARF și Eit Urban Mobility.

Informații suplimentare pe ropat.ro sau arsc.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.