Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai înalt bloc de locuințe din România. Imobilul, aflat în Cluj, are 31 de etaje

bloc cluj

Pentru că orașul nu mai are loc pe orizontală, clujenii s-au orientat către verticală. La Cluj-Napoca s-a construit cea mai înaltă clădire de locuințe din România. Blocul are 31 de etaje și peste 180 de apartamente. Clujul a devenit în ultimii ani un centru important pentru dezvoltatorii din toate domeniile, iar atunci când vine vorba de imobiliare, investitorii propun proiecte tot mai îndrăznețe, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Imobilul are 25 de etaje pentru apartamente și 6 de parcare. Unicitatea acestei clădiri este dată și de arhitectura inedită, dar mai ales de priveliștea deosebită.

Printre dotările blocului amintesc de liftul panoramic, care urcă până la etajul 26, oferind o priveliște și o exclusivitate asupra orașului și asupra spațiilor verzi

Conform specialiștilor în domeniu, construirea unei astfel de clădiri care atinge aproape 100 m înălțime, impune niște reguli stricte de siguranță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.