Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai mare bazin legumicol din țară va avea sistem de apă și canalizare, în urma unei investiții de 34 de milioane de euro

legume

Cel mai mare bazin legumicol din țară va avea sistem de apă și canalizare în urma unei investiții cu fonduri europene în valoare de 34 de milioane de euro. Investiția va fi realizată în comuna Matca din județul Galați.

În cadrul investiției va fi instalată o rețea de apă și canalizare în lungime de peste 200 de kilometri. De asemenea, vor fi construite 22 de stații de pompare apă potabilă și ape uzate, rezervoare de înmagazinare a apei și stații de clorinare, conform Mediafax.

Proiectul cu fonduri europene a fost realizat de compania Apă Canal și Consiliul Județean Galați.

„Totul în cadrul unui proiect cu fonduri europene de aproape 34 de milioane de euro. A fost finalizată partea de proiectare tehnică, astfel că în cel mai scurt timp vor demara toate procedurile pentru desemnarea unui constructor”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Galați.

În prezent, în peste 20 de localități din județul Galați se implementează o importantă investiție pentru extindere și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.