Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie. Cu ce nativ nu te poți înțelege într-o relație

Pinterest
Horoscop dragoste

Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie. Cu ce nativ nu te poți înțelege într-o relație

Astrele au dezvăluit care este cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie. Cu un astfel de nativ nu te poți înțelege într-o relație. Compatibilitatea zodiacală este importantă atunci când vine vorba de alegerea partenerului de viață.

Multe persoane nu acordă importanță acestor aspecte, însă compatibilitatea zodiacală poate determina reușita sau eșecul unei noi relații. Energia ancestrală ține cont de întreaga diagramă natală, aspecte ce sunt determinate și de zodia în care te-ai născut.

Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie

Hărțile natale a două persoane pot determina compatibilitatea și pot prezice provocările dintr-o relație. Hărțile natale, plasarea Lunii care servește ca piatră de încredere emoțională, Marte, planeta senzuașitpții și Venus, planeta iubirii și a atașamentului, toate aceste lucruri pot determina cum te vei înțelege cu partenerul într-o relație.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este chiar un nativ din zodia Berbecului. Berbecii au o energie extrem de puternică, mare, de gladiator. Acest nativ nu se va înțelege cu o persoană născută în aceeași zodie. Vor exista multe conflicte între cei doi parteneri, iar relațiile se vor solda cu un eșec. Berbecii sunt sfătuiți să nu-și aleagă un partener din aceeași zodie ca ei, mai ales dacă vor să evite conflictele.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este un nativ din zodia Săgetătorului, scrie YourTango.com. Taurul este condus de casa valorii de sine și a posesiunilor lumești. Acești nativi manifestă tendința de a-și trata iubiții ca pe cei din urmă. Un Taur tânjește după confort și siguranță.

Taurii vor fi dați înapoi de dezinteresul unui nativ din zodia Săgetătorului.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele spun că cel mai nepotrivit partener pentru tine, în funcție de zodie, este Scorpionul. Gemenii sunt semne profunde și curioase. Nu există nicio limită pentru a explora șia  cunoaște mai multe. Problemele izvorăsc din faptul că Scorpionul este un semn posesiv, cu un interes puternic pentru intimitate. Gemenii, pe de altă parte, sunt liberi și adoră să se afle în centrul atenției.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este unul născut în zodia Vărsătorului. Vărsătorul este un semn puternic și independent. Acesta adoră sentimentul de autonomie. Prin contrast, Racul este un semn de apă care caută să-și construiască o familie puternică alături de partener.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele spun că nu te vei înțelege cu o Fecioară într-o relație de lungă durată. Leul este un semn care trebuie recunoscut și adorat. Leii sunt critici și au nevoie de multă atenție. Fecioarele sunt independente, tacticoase și destul de tăioase în vorbe.

Acești nativi nu s-ar putea înțelege într-o relație, spun astrele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este Balanța. Energia Fecioarei este una puternică. Fecioarele vor să se dezvolte, ele sunt organizate și atente la detalii. Balanțele nu au un drum bine stabilit și nu lasă faptele să vorbească pentru ele. Un nativ din zodia Balanței poate să devină problematic pentru o Fecioară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este un nativ din zodia Berbecului. Balanța este preocupată de simpatia pe care o primesc de la ceilalți. În același timp, Berbecii își doresc să fie admirați și adorați. Acești nativi nu se vor înțelege și nu vor putea să-și ofere iubirea pe care și-o doresc, scrie Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cel mai nepotrivit partener pentru tine este unul din zodia Gemenilor. Scorpionii sunt misterioși, pasionali și dornici de intimitate. Pe de altă parte, Gemenii sunt expansivi și își doresc să se afle în centrul atenției. Între acești doi nativi pot izbucni rapid conflictele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Racul este complet nepotrivit pentru tine, susțin astrologii. Racul este liniștit și dornic să găsească stabilitatea alături de partener. Săgetătorul s-a născut pentru a explora, pentru a avea parte de cât mai multe experiențe și pentru a trăi intens și puternic. Astfel, cei doi parteneri nu se vor înțelege într-o relație pe termen lung.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru tine Leul este un partener nepotrivit. Capricornul, condus de Saturn, este competitiv și dornic să evolueze. Leul este demn, puternic și impunător. Energia acestor zodii este extrem de puternică, motiv pentru care nu se pot înțelege unul pe celălalt pentru o perioadă lungă de timp.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Taurii nu sunt potriviți pentru nativii din zodia Vărsătorului. Aceștia au opinii puternice și nu sunt dispuși să facă orice fel de compromis pentru partenerii lor. Aceste semne încăpățânate vor ajunge de multe ori să se certe într-o relație.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie, este Capricornul. Peștii sunt născuți să viseze și profesoară să trăiască în posibilitatea a ceea ce ar putea fi. Capricornul este preocupat de tangibil și este dornic să construiască. Aceste semne zodiacal nu ar putea rezista pentru mult timp într-o relație de lungă durată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.