Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai nou film din franciza 'Halloween' se menține pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Action News Now
Box office

Cel mai nou film din franciza "Halloween", regizat de David Gordon Green, se menține pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 32,045 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, scrie Mediafax.

O continuare a filmului original regizat de John Carpenter și lansat în 1978, cu același titlu "Halloween", acesta este cel de-al 11-lea lungmetraj care brodează în jurul poveștii criminalului în serie ce își face numărul în noaptea de Halloween. Jamie Lee Curtis reia rolul de acum 40 de ani - pentru a cincea oară -, pentru o confruntare finală cu bărbatul mascat care a încercat să o omoare.

Următoarele trei poziții în box office-ul nord-american de weekend rămân neschimbate față de săptămâna trecută.

Astfel, pe poziția a doua se menține musicalul "S-a născut o stea/ A Star Is Born", cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor și care a avut încasări de 14,14 milioane de dolari de vineri până duminică. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.

Superproducția "Venom", de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, rămâne pe locul al treilea, cu încasări de 10,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În "Venom", un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanțe misterioase de proveniență extraterestră.

Citește și: Bon Jovi va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

De asemenea, producția Sony "Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween", de Ari Sandel, se menține pe locul al patrulea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

Pe poziția a cincea în box office-ul nord-american de weekend s-a situat premiera "Operațiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", de Donovan Marsh, cu Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist - decedat în iunie 2017, la vârsta de 56 de ani - și Common, care a avut încasări de 6,65 de milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "The Hate U Give", de George Tillman Jr. (5,1 milioane de dolari), "Primul om pe Lună/ First Man", de Damien Chazelle (4,93 de milioane de dolari), "Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot", de Karey Kirkpatrick și Jason Reisig (4,75 de milioane de dolari), "Loserii de la seral/ Night School", de Malcolm D. Lee (3,25 de milioane de dolari), și "Mid90s", de Jonah Hill (3 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.