Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai performant angiograf din sud-estul Europei, la Spitalul Clinic SANADOR

sala angiografie

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, oferă acces pacienților săi la servicii medicale de înaltă performanță asigurate de echipe medicale de renume, conectate în permanență la cele mai recente ghiduri și protocoale terapeutice internaționale, completate cu succes de cele mai avansate tehnologii medicale.

Philips Azurion 7, cel mai performant angiograf din sud-estul Europei, se regăsește în portofoliul de echipamente medicale de elită SANADOR încă din anul 2017 și reprezintă cea mai recentă generație de platformă terapeutică ghidată imagistic, asigurând o reducere a dozei de iradiere cu 50% în domeniul cardiologiei și 70% în domeniul vascular, și o înaltă calitate a imaginii.

Prin soluțiile de ghidare utilizate, Azurion 7 oferă medicului posibilitatea de a diagnostica cu precizie afecțiunile cardiovasculare și a le trata cu soluții minim-invazive, de înaltă complexitate. Printre afecțiunile evaluate și tratate se număra: aritmii maligne (fibrilație atrială, flutter atrial), boli vasculare severe la nivelul sistemului circulator cerebral (accidente vasculare cerebrale, malformații arteriovenoase, anevrisme cerebrale), boli vasculare cardiace (angină pectorală, infarcte miocardice), valvulopatii (stenoză aortia,regurgitare mitrală), suferințe vasculare aortice (anevrism de aortă; disecție de aortă) și arteriopatii periferice.

Angiograful Azurion 7 oferă acces pacienților la intervenții mai sigure, cu timp operator redus, mai puține complicații și recuperare rapidă, fie că este vorba despre endoproteză de aortă, implantare de valvă cardiacă sau tratament intervențional la nivelul vaselor cerebrale.

Departamentul de Cardiologie intervențională din cadrul Spitalului Clinic SANADOR dispune de două săli echipate modern, cu tehnologii și dispozitive de ultimă generație. Cu ajutorul echipamentelor de top și al unei echipe medicale de renume, cu numeroase stagii de pregătire, vastă experiență și rezultate de succes, la Spitalul Clinic SANADOR se pot efectua o gamă complexă de proceduri de diagnostic și tratament:

  • coronarografii, ventriculografii, arteriografii;
  • angioplastii cu balon și stent, angioplastie percutană cu stent cu tromboaspirație în infarctul miocardic acut;
  • angioplastie coronariană pentru leziuni cronice;
  • implantarea transcateter a valvei aortice – TAVI;
  • repararea endovasculară a anevrismului de aortă – EVAR;
  • tratamentul endovascular al anevrismului de aortă toracică – TEVAR;
  • închiderea defectului septal atrial și a foramen ovale patent;
  • implantări de stimulatoare și de defibrilatoare cardiace;
  • sisteme de resincronizare;
  • ablații și studii de electrofiziologie.

Descoperă Departamentul de Cardiologie intervențională din cadrul Spitalului Clinic SANADOR!


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.