Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai plimbăreț director de poștă: A fost instalator și a ajuns mare pe linie politică

www.radiocluj.ro
Poșta Română

Pagina de facebook a directorului Poștei Române din Brașov este plină de poze făcute în deplasări, la diverse evenimente, notează transilvania365.ro, care investighează activitatea directorului Poștei.

Dacă în ce privește managementul Poștei Române nu putem spune că șefii de acolo rup gura târgului, la capitolul poze și live uri, reprezentanții instituției stau foarte bine.Mai ales când mai incasezi și vreo 10.000 de lei pe luna.

Numai dacă te uiți pe contul de Facebook al directorului de la Brașov zici că ai nimerit la Florin Salam sau Dorian Popa. Ai impresia ca omul doar asta face: poze și live-uri! Probabil că îi place să se vadă singur pe rețelele de socializare, altfel nu se întelege de ce îi chinuie pe colegii săi sau pe angajați să îi facă poze mai ceva decât fac fotoreporterii vedetelor din sport.

Omul este peste tot, ba la Sibiu, ba la Brașov, ba la București, ba la Covasna,  ba la la cursuri de comunicare, nici nu știi când are atâta timp pentru toate, mai ales pentru cursuri pentru că a mers la câteva.Într-un alt episod vom vorbi și despre deplasările în străinătate. El se tot specializează pe spatele românilor, pentru că funcția îi oferă niște oportunități de care alți români nu pot beneficia. E și mândru că este “manager” de zonă, de parcă nu a ajuns acolo pe linie politică. În afară de plimbări și poze, nu se văd prea multe lucruri. Ca să nu mai spunem de programul de “vacanță” fixat la unul din sediile din Brașov, cel de pe Griviței. Acolo programul începe la 11 și se încheie la 17. Exact în perioada în care oamenii ar putea să meargă la poștă, este închis. De ce 11? Doar directorul plimbăreț poate explica! Acest tinerel care s-a cocoțat pe funcții la stat la fel cum se urcă alpiniștii pe vârfuri de munți. Dacă este așa de bun, de ce nu merge în privat? Sau se sacrifică pentru români…

Oare ce crede acest domn, că brașovenii sau românii trebuie să știe pe la ce evenimente umblă el? Oare asta trebuie să arate cetățenilor sau realizările sale ca director? Prezența la o fabrică de timbre sau la un marș nu îi ajută cu absolut nimic pe oameni…Este doar o campanie de imagine pe persoană fizică și cam atât.

https://transilvania365.ro/cel-mai-plimbaret-director-de-posta-este-din-brasov-a-fost-instalator-a-ajuns-mare-pe-linie-politica-iar-acum-isi-face-poze-ca-o-vedeta/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.