Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai SCUMP DIVORȚ al anului! Un cunoscut miliardar rus se desparte, după 10 ani de relație

femeia.ro
divort

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, și partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunțat luni că se despart după zece ani petrecuți împreună, potrivit exquis.ro.

Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogați oameni din Rusia, și partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriți, așa cum afirmau anumite surse de presă.

Jurnalista Magda Vasiliu îl trage de mânecă pe ministrul Sănătății: 'Numai mâine nu-i poimâine și au trecut cele două săptămâni'

Cei doi s-au cunoscut în 2005 şi s-au căsătorit în secret trei ani mai târziu, în 2008, având împreună doi copii, iar acum şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă: "După 10 ani împreună, am luat dificila decizie de a ne despărţi, dar vom rămâne prieteni apropiaţi, părinţi şi parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreună.

Suntem determinaţi să ne creştem împreună cei doi copii şi vom continua să colaborăm în calitate de co-fondatori ai Museului Garage de artă contemporană din Moscova şi ai centrului cultural "New Holland Island", din Sankt Petersburg".

Cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, Abramovich se află acum în faţa unui nou divorţ ce are potenţialul să devină extrem de costisitor. La ultima despărţire, de Irina Vyacheslavovna Malandina, Abramovich a ajuns la o înţelegere pentru a plăti aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care afaceristul rus se obligă să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor cinci copii pe care îi are împreună cu Irina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.