Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai scump fotbalist al lumii, la un pas de o tragedie - Avionul lui Neymar, forțat să aterizeze de urgență în urma unui incident

Avionul privat al starului brazilian Neymar a aterizat de urgenţă marţi, după ce a părăsit insulele Barbardos, informează cotidianul britanic The Sun, potrivit Agerpres.

Aeronava în care se presupune că se aflau Neymar şi sora sa Rafaella se îndrepta către Brazilia în momentul în care pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, în urma unui incident.

Conform publicaţiei britanice, aeronava deţinută şi folosit de cel mai scump fotbalist al lumii a aterizat în siguranţă în nord-estul Braziliei, foarte departe de Sao Paulo, unde jucătorul lui Paris Saint-Germain îşi petrece cea mai mare a timpului atunci când se află în ţara sa natală.

Nu s-a confirmat deocamdată dacă Neymar era la bordul avionului în momentul incidentului, chiar dacă sora sa Rafaella a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de fotbalist pe pista unui aeroport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.