Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai scund bărbat din lume. A avut 700 de grame la naștere, iar acum are 6,5 kilograme (Video)

Guinness World Records
Afhsin Esmaeil Ghaderzadeh

Guinness World Records a anunțat cine a devenit, începând de marți, cel mai scund om din lume, după ce a măsurat cu 7 centimetri mai puțin decât precedentul deținător al recordului.

Afhsin Esmaeil Ghaderzadeh, în vârstă de 20 de ani, este acum cel mai scund om din lume, cu o înălțime de 65,24 centimetri.

Potrivit Guinness World Records, el este cu aproape 7 centimetri mai scund decât deținătorul precedent al recordului, Edward "Nino" Hernandez (Columbia), în vârstă de 36 de ani. Afshin este al patrulea cel mai scund om verificat vreodată de Guinness World Records.

Afshin a fost descoperit într-un sat izolat din comitatul Bukan, provincia Azerbaidjanului de Vest, Iran, potrivit registrului. El vorbește fluent atât limba kurdă, cât și persană, vorbind dialectul farsi.

El s-a născut cântărind 700 g și a crescut de atunci până la aproape 6,5 kg.

Afshin nu a avut niciodată o viață normală, la fel ca ceilalți oameni din cartierul său. Viața lui a fost foarte dificilă; nu a putut merge la școală din cauza înălțimii sale mici, ceea ce a avut un impact negativ asupra educației și alfabetizării sale, scrie NDTV.

"Continuarea tratamentului și slăbiciunea fizică a fiului meu sunt principalele motive pentru care a încetat să mai studieze, altfel nu are probleme psihice", a declarat tatăl lui Afshin, Esmaeil Ghaderzadeh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.