Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai tânăr primar a depus astăzi jurământul

M. C.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor (foto stânga), a participat vineri la depunerea jurământului noului primar al comunei Burjuc. Este vorba despre cel mai tânăr primar din județul Hunedoara, Adrian Ovidiu Bartha (foto dreapta).

„Astăzi, am participat cu emoție, încredere și speranță, alături de colegii mei, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, la ceremonia depunerii jurământului de către noul primar al comunei Burjuc, ales pe data de 27 iunie 2021, Adrian Ovidiu Bartha.

Fiu al fostului primar, colegul nostru răpus de boală în această pandemie, Gabriel Bartha, Adrian este cel mai tânăr primar din județul Hunedoara, energic și motivat, în care am încredere și căruia îi promit sprijinul meu. De altfel, comuna Burjuc a fost sprijinită mai ales în ultimii ani, atât de la nivelul Consiliului Județean Hunedoara, cât și de guvernele PSD. Continuăm în același ritm! Mult succes, Adrian, suntem alături de tine!”, a spus Laurențiu Nistor.

Candidatul PSD Adrian-Ovidiu Bartha a câștigat alegerile în comuna Burjuc. Adrian- Ovidiu Bartha este fiul fostului primar al localității, Gabriel Bartha, care a decedat, la începutul lunii ianuarie 2021, după ce fusese infectat cu COVID-19.

„Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o! Vă asigur că nu vă voi dezamăgi și voi trata cu toată seriozitatea misiunea pe care mi-am asumat-o. Sunt convins că vom face lucruri minunate împreună, iar peste 3 ani ne vom uita în urmă cu mândrie! Doamne ajută!”, a scris, pe Facebook, Adrian -Ovidiu Bartha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.