Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin 15.000 de persoane au participat la un protest pentru protejarea mediului, în cadrul unui spectacol auto din Frankfurt

www.mirror.co.uk
Aeroport Frankfurt

Cel puțin 15.000 de persoane au protestat duminică pentru combaterea problemelor climatice în Frankfurt, în cadrul unui spectacolui auto anual din orașul german, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, relatează MEDIAFAX.

Protestatarii au manifestat față de rolul pe care îl joacă industria auto germană în schimbările climatice și în distrugerea mediului.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

De asemenea, miile de persoane prezente au cerut oprirea producției motoarelor pe combustie și trecerea la vehicule fără emisii.

Protestatarii au scandat pe străzile orașului Frankfurt și au fluturat pancarte cu „Stop SUV”,, „SUV nu este cool” și „Nu ne putem înlocui plămânii”.

Autoritățile au anunțat că peste 15.000 de persoane au participat la protest, printre care și mai mulți cicliști. Greenpeace, unul dintre organizatorii protestului, a anunțat că peste 25.000 de persoane au fost implicate în manifestația de duminică, printre care 18.000 de cicliști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.