Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin șase persoane au murit într-un accident aviatic în Sudanul de Sud - martor/ UPDATE: 17 victime au fost semnalate oficial

www.ihsjournalism.com
sudan sud

Cel puțin șase persoane au murit în Sudanul de Sud duminică, când un mic avion care transportă pasageri de la Aeroportul Internațional Juba în orașul Yirol s-a prăbușit, a declarat un martor ocular, relatează Reuters.

"Încă mai scoatem cadavrele din apă, deoarece aeronava a căzut într-un râu. Până în prezent, în fața mea sunt șase corpuri recuperate din apă ", a spus martorul, adăugând că avionul transporta aproximativ 19 pasageri.

UPDATE:

Cel puțin 17 persoane au murit în Sudanul de Sud duminică, când un mic avion care transportă pasageri de la Aeroportul Internațional Juba în orașul Yirol s-a prăbușit, au declarat un martor ocular, precum și ministrul de stat Taban Abel pentru Reuters.

"Încă mai scoatem cadavrele din apă, deoarece aeronava a căzut într-un râu. Până în prezent, în fața mea sunt șase corpuri recuperate din apă", a spus martorul, adăugând că avionul transporta aproximativ 19 pasageri.

"Avionul s-a prăbușit, 17 persoane au decedat și avem trei supraviețuitori", a declarat Abel agenției Reuters, telefonic de la Yirol. Avionul avea un total de 22 de persoane, iar două erau încă lipsite.

Unul dintre supraviețuitori, un medic italian care lucrează pentru un ONG, este în stare critică și este supus unei intervenții chirurgicale în spitalul Yirol, a afirmat ministrul.

Printre cei 22 de pasageri se aflau și trei copii, a transmis o sursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.