Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 14 cadavre au fost scoase de sub dărâmături după prăbuşirea unei clădiri în Pakistan

CNN
armata Pakistan

Cel puţin 14 trupuri neînsufleţite au fost scoase de sub dărâmături după prăbuşirea unei clădiri rezidenţiale în sudul Pakistanului şi autorităţile se tem că şi alte persoane au rămas prinse în moloz, relatează marţi dpa.

O clădire rezidenţială cu cinci etaje s-a prăbuşit duminică noapte în cartierul Lyari din Karachi. Echipele de salvare continuă să caute supravieţuitori şi morţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț oficial! Starea de alertă se prelungește! Se redeschid mall-urile, grădinițele private și piscinele .

"Cel puţin 14 cadavre, inclusiv cinci femei, au fost recuperate până acum", a declarat marţi Mahmood Hashim, un oficial local prezent la faţa locului.

Alte şase persoane au fost rănite în incident.

Clădirea dărăpănată avea mai mult de treizeci de apartamente. Mulţi locatari plecaseră deja în urma avertizărilor din partea administraţiei locale că clădirea trebuia evacuată. Unii erau gata să se mute în momentul când clădirea s-a prăbuşit.

"Ne temem că peste 30 de persoane ar putea fi prinse printre resturile clădirii", a spus Hashim.

Citește și: Asta da curățenie! Sora și soția omului lui Ludovic Orban, angajate în Guvern!

El a precizat că operaţiunea de salvare ce include şi trupe ale armatei ar putea dura încă cinci zile şi că şansele de a găsi supravieţuitori sunt limitate.

Locatari a încă şase clădiri mai vechi din vecinătate au primit de asemenea ordin să le evacueze din cauza pericolelor structurale pe care acestea le prezintă.

Codurile de siguranţă pentru construcţia clădirilor sunt adesea ignorate în Pakistan. Mai multe astfel de accidente au avut loc la Karachi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.