Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 28 de cadavre au fost recuperate în urma exploziei dintr-un bloc de apartamente din Rusia

AFP
explozie China

Cel puţin 28 de cadavre au fost recuperate de sub dărâmăturile unui bloc de apartamente din Rusia care s-a prăbușit parțial în urma unei explozii, în timp ce 13 persoane sunt încă date dispărute, a anunţat miercuri serviciul regional de urgență, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Explozia, considerată inițial a fi fost provocată de o scurgere de gaze, a distrus la primele ore ale zilei de luni, 48 de apartamente dintr-o clădire cu 10 etaje, în orașul industrial Magnitogorsk, situat la 1.700 km est de Moscova.

Un băiețel a fost găsit viu marți după 35 de ore petrecute în frig sub grămezile de moloz, eveniment pe care oficialii de urgență l-au descris ca fiind un miracol.

Citește și: Germania a revenit în Consiliul de Securitate al ONU

Ministerul de Urgență a anunţat că peste 900 de persoane au participat la operațiunile de căutare și salvare de la locul respectiv, iar șase persoane au fost salvate.

Motivul din spatele prăbușirii blocului de apartamente este încă în curs de investigare, a transmis Comitetul de Investigații pe site-ul său.

A spus că nici o urmă de materiale explozibile nu a fost găsită până acum la locul exploziei. Informaţiile inițiale au pus incidentul pe seama unei scurgeri de gaze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.