Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 5 forme de erupţii cutanate sunt provocate de COVID-19, susțin dermatologii spanioli. Austria relaxează restricțiile

twitter
coronavirus

Dermatologii spanioli susţin că cel puţin 5 forme de erupţii cutanate sunt provocate de Covid-19. Medicii au făcut legătura cu faptul că unii dintre aceştia erau infectaţi cu SARS COV-2. Cum arată Lumea Azi ne spune Ioana Dumitrescu, în revista presei internaţionale.

Presa austriacă anunță că de astăzi intră în vigoare noile norme, mai puțin stricte, de combatere a Covid-19. Anul acesta, scrie Der Standard, 1 mai este despre coronavirus și toată lumea trebuie să respecte regulile. Masca devine un accesoriu obligatoriu în spațiile închise, potrivit stiriletvr.ro.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

Și cotidianul bosniac Oslobodenie scrie că nimeni nu-i sărbătorește astăzi pe muncitori, din cauza pandemiei. În schimb, producătorii locali îi cheamă pe bosniaci acasă unde vor avea de lucru.

Politiken, ziarul online danez anunță că în spitale se folosesc în continuare testele pentru anticorpi, atât de controversate.

Citește și: Lovitură dată de Ludovic Orban! A numit un apropiat de al lui Donald Trump în funcția de consilier de stat

Iar presă din Franța scrie că după 15 mai va da drumul la aplicația StopCovid. Este un instrument pentru telefoanele inteligente prin care se poate afla cu cine a intrat în contact o persoană testat pozitiv la SARS COV-2. O asemenea aplicație funcționează deja în Israel, iar în Franța, ca și în alte state, naște discuții aprinse pe marginea invadării vieții private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.