Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 5 poliţişti ucişi şi 12 răniţi în două incidente de securitate în Afganistan

Anadolu Agency
afganistan atentat explozie

Cel puţin cinci poliţişti au fost ucişi şi 12 răniţi în două incidente de securitate în Afganistan, au anunţat sâmbătă oficialităţi afgane, transmite dpa, potrivit AGERPRES.

Doisprezece poliţişti au fost răniţi când un atacator sinucigaş taliban a detonat în această dimineaţă o maşină-capcană la un punct de securitate în provincia Kandahar (sudul Afganistanului), a anunţat Ministerul de Interne de la Kabul.

Citește și: Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Tariq Arian, a declarat că atacatorul a fost identificat şi vizat înainte să poată să ajungă la punctul de control din districtul Arghandab.

Totodată, cinci poliţişti au fost ucişi într-un atac comis în timpul nopţii în districtul Chapa Dara din estul provinciei Kunar, a declarat sâmbătă pentru dpa consilierul regional Mohammad Sapai.

Atacuri ucigaşe continuă să aibă loc în Afganistan în pofida negocierilor de pace dintre guvernul afgan, susţinut de comunitatea internaţională, şi militanţi talibani. Şi gruparea teroristă Stat Islamic comite atacuri cu regularitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.