Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin doi morţi în urma a două explozii în estul Jakartei

indonezia

Un ofiţer de poliţie şi un presupus atacator cu bombă sinucigaş au murit, miercuri, în exploziile produse în apropierea unei staţii de autobuz din estul capitalei Indoneziei, Jakarta, a anunţat poliţia indoneziană, potrivit Reuters. Cele două deflagraţii s-au produs în staţia Kampung Melayu din estul Jakartei, potrivit şefului poliţiei locale, Andry Wibowo.

Mai multe persoane, printre care ofiţeri de poliţie, au fost rănite, ulterior fiind spitalizate. Un purtător de cuvânt al spitalului respectiv a declarat pentru postul Metro TV că doi poliţişti şi un civil primesc îngrijiri medicale. Un alt post de televiziune a relatat că cinci persoane au fost rănite în explozii. Autorităţile din ţara cu cea mai numeroasă populaţie majoritar musulmană din lume sunt îngrijorate de ascensiunea radicalismului, în special de noua generaţie de militanţi inspiraţi de organizaţia Statul Islamic, anunţă Agerpres.

În Indonezia au avut loc o serie de atacuri legate de Statul Islamic începând din ianuarie 2016, când patru militanţi au lansat un atac cu bombă şi arme automate în centrul Jakartei. Opt persoane, inclusiv militanţi islamişti, au fost ucise în acel atac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.