Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin două explozii au vizat, în ultimele 24 de ore, convoaie care aprovizionează coaliţia internaţională din Irak condusă de Statele Unite

www.liveuamap.com
atacuri sinucigase Kirkuk Irak

Cel puţin două explozii au vizat, în ultimele 24 de ore, convoaie care aprovizionează coaliţia internaţională din Irak condusă de Statele Unite, afirmă surse militare citate de agenţia de presă Reuters, anunță MEDIAFAX.

Primul atac a avut loc luni seară în apropierea frontierei dintre Irak şi Kuwait, iar al doilea s-a produs marţi, la nord de Bagdad.

Atacurile nu s-au soldat cu victime, dar mai multe camioane au fost avariate.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

Mii de militari americani sunt încă în Irak, în cadrul unei coaliţii internaţionale care are misiunea menţinerii securităţii prin contracararea grupurilor teroriste, în principal a reţelei sunnite Stat Islamic şi a grupurilor şiite proiraniene.

Miliţiile insurgente şiite ameninţă că vor răzbuna moartea comandantului paramilitar Abu Mahdi al-Muhandis, ucis de armata americană, în ianuarie, la Bagdad, împreună cu generalul iranian Qassem Soleimani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.