Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin două victime într-un carambol pe o autostradă din Pennsylvania din cauza unei furtuni de zăpadă

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa miercuri într-un carambol de proporţii pe o autostrada interstatală din Pennsylvania, Statele Unite, în care au fost implicate până la 60 de vehicule, din cauza unei furtuni intense de zăpadă, potrivit forţelor de ordine, informează DPA, potrivit AGERPRES.

Ninsoarea a început în statele de pe coasta de est miercuri seară, meteorologii prognozând până la 60 de centimetri de zăpadă în Pennsylvania şi regiunea munţilor Catskills.

În regiunea metropolei New York, pentru ziua de joi era prognozată o cantitate de zăpadă mai mare decât în întreg sezonul precedent.

Citește și: CTP amendă usturătoare pentru jignirile aduse Bisericii Ortodoxe Române

Cu toate acestea, în multe regiuni, zăpada este aşteptată să se topească rapid şi să fie însoţită de ploaie începând de joi.

Viteza vântului ar urma să ajungă la 80 de kilometri pe oră, potrivit prognozelor pentru Philadelphia pentru perioada nopţii.

Miercuri seară, potrivit Poweroutage.us, un portal care monitorizează penele de electricitate de pe teritoriul Statelor Unite, 50.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în nord-estul Statelor Unite - un număr relativ mic în comparaţie cu condiţii meteo similare din trecut.

Autorităţile din domeniul educaţiei au anunţat că anul acesta nu vor mai fi declarate zile libere din cauza ninsorii întrucât cursurile se desfăşoară online în contextul pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.