Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin trei morți și alte persoane dispărute datorită unei explozii 'devastatoare' la o benzinărie din Irlanda

bbc.com
benzinarie irlanda

Trei persoane au fost ucise într-o explozie "devastatoare" la o benzinărie din Irlanda. Operațiunile de căutare continuă pentru găsirea altor eventuale victime. Explozia a avut loc vineri, la stația de benzină Applegreen de la periferia localității Creeslough, notează Sky News, preluat de Mediafax.

Mai multe mașini au fost avariate, iar un imobil cu locuințe este puternic afectat. Eforturile de căutare continuă. Alte persoane ar putea fi dispărute. Premierul irlandez Micheal Martin a declarat că aceasta a fost una dintre cele mai „întunecate zile" pentru Donegal și Irlanda.

"Gândurile și rugăciunile mele sunt astăzi alături de cei care și-au pierdut viața și de cei răniți în urma exploziei devastatoare din Creeslough", a declarat Taoiseach.

Poliția irlandeză a confirmat trei decese în urma incidentului. Un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar din Letterkenny a declarat, imediat după explozie, că "se ocupă de un incident grav, cu mai mulți răniți care necesită asistență imediată". Retailerul Applegreen Forecourt a confirmat că a avut loc un "incident grav" la una dintre locațiile operate de dealerul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.