Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin un soldat al armatei siriene a fost ucis după o lovitură a coaliţiei anti-SI asupra armatei (OSDO)

moscow times
rusia, militar, siria

Cel puţin un soldat al armatei siriene a fost ucis joi seara, iar alţi şapte răniţi, în urma unei lovituri a coaliţiei internaţionale antijihadiste, conduse de Washington, asupra unei poziţii militare din centrul Siriei, relatează AFP, care citează Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), potrivit Agerpres.

Organizaţia nonguvernamentală citată s-a referit la "explozii" ce au avut loc în deşert, la 50 de km de oraşul strategic Palmira, nu departe de regiunea al-Tanaf, unde coaliţia dispune de o bază militară. 

"Poziţia ţintită este la doar 20 de km de regiunea al-Tanaf", a indicat pentru AFP directorul OSDO, Rami Abdel Rahman, care a adăugat că bilanţul ar putea creşte deoarece numeroşi răniţi sunt într-o stare gravă.

Citește și: Pentagonul, solicitat să se pregătească să găzduiască în bazele sale militare 20.000 de copii migranţi intraţi pe teritoriul SUA neînsoţiţi de adulţi

Această nouă lovitură a avut loc la patru zile după un raid sângeros, duminică seara, în sectorul Al-Hari, la frontiera cu Irakul, care s-a soldat cu 55 de morţi, dintre care 16 din rândul forţelor pro-regim, potrivit OSDO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.