Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele 5 zodii care nu-și pot ține emoțiile sub control

Radu Pop
ego.ro
zodii-zodie-zodiac

Toți avem momente în care suntem cuprinși de emoții. Unii se pot controla foarte bine, în timp ce alții se manifestă la cea mai mică stare emoțională, potrivit Your Tango.

Cele mai emoționale zodii sunt:

1. Rac (22 iunie - 22 iulie)

Guvernat de Lună, care reprezintă emoțiile noastre, Racul este de departe cel mai emoțional semn zodiacal, spune astrologul Carol Starr.

„Dacă le rănești sentimentele, dacă le ataci ego-ul, Dumnezeu să te ajute”, spune ea.

2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Unul dintre motivele pentru care Berbecul poate fi o epavă emoțională este că nu încetinește ritmul niciodată. Ei continuă să se forțeze și nu se opresc niciodată suficient de mult timp pentru a-și procesa sentimentele, așa că, într-o zi, emoțiile lor ies la iveală.

Este posibil să aibă probleme în a dormi suficient, astfel încât nivelul lor de stres nu se resetează niciodată. În plus, Berbecul poate fi pripit și nu se gândește prea mult înainte de a spune unele lucruri, ceea ce poate duce la tot felul de probleme emoționale.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii nu vor ca alte persoane să fie rănite, așa că au tendința să fie prea compătimitori și buni. Nu este nevoie de prea mult pentru ca un nativ din Pești să devină prea emotiv, iar sentimentele lor tind să îi copleșească de fiecare dată.

Au tendința de a dori să repare inimile frânte ale altora și să uite de propriile lor tulburări emoționale până când acestea devin atât de mari încât nu mai pot fi ignorate.

4. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Semnul de pământ Taur este cunoscut pentru că este cu picioarele pe pământ și, în cea mai mare parte, are un control bun asupra emoțiilor sale. Problema este că, odată ce Taurul este împins la limită, toate pariurile sunt anulate.

La fel ca taurul pe care zodia îl simbolizează, odată ce steagul roșu este fluturat, nu mai există cale de întoarcere. „Când devin prea emoționali, ai grijă. Nu vrei să fii în cameră când devin atât de periculos de emoționali”, spune Starr.

5. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La suprafață, Scorpionul s-ar putea să nu pară a avea probleme emoționale și, dacă i-ai întreba, ar spune că își controlează foarte bine emoțiile. Dar adevărul este că există momente în care sentimentele lor scapă de sub control.

Scorpionul este foarte pasional și intens și, deși acesta este un lucru bun, uneori este terifiant. Emoțiile lor pot deveni atât de mari și de puternice, încât să pună stăpânire pe Scorpion, iar lucrurile devin apoi înfricoșătoare. Nimeni nu vrea să le stea în cale atunci când au fost răniți sau când caută răzbunare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.