Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai aberante declarații dinspre PSD cu privire la proteste

Deși manifestațiile din Piața Victoriei nu s-au terminat, îmi permit să fac încă de pe acum un top al gafelor social-democraților cu privire la protestele din Piața Victoriei. Ce (nu) au înțeles social-democrații din larga manifestație care ține de mai bine de o săptămână în fața Guvernului, în topul de mai jos.

Liviu Dragnea - Iohannis, în fruntea unei noi mineriade

Întors de la cina cea de taină cu Donald Trump, Liviu Dragnea s-a declarat surprins să-l găsească pe Iohannis în piață, acțiune pe care a caracterizat-o drept o nouă mineriadă și începutul unei lovituri de stat.

Asemănarea ar fi că săracii mineri din zilele noastre vin și ei tot din subteran, doar că nu din mină ci de la metrou, cum bine a observat cineva pe internet. Și coincidențele nu se termină aici. Dacă minerii ar fi „aprins” Piața Victoriei cu lămpașele, protestatarii i-au imitat pe aceștia cu blițurile telefoanelor.

Adrian Țuțuianu - SRI să verifice implicarea multinaționalelor în cadrul protestelor

Șeful Comisiei de Control al SRI, Adrian Țuțuianu, a cerut Serviciului Român de Informații să verifice posibilitatea ca mai multe societăți cu capital străin să se fi implicat în organizarea protestelor, care ar fi infracțiune pe Legea 31/1990.

Care implicare, nu putem spune cu exactitate. Dar firul cel mai logic ar fi că Soros, care e cel mai mare dușman al PSD, are și calitatea de „tăticul multinaționalelor” care sug sângele autohton, deci o legătură trebuie să existe pe undeva pe acolo.

Șerban Nicolae - Blițurile care consumă credit din abonamentele Parlamentului

Senatorul PSD a atras atenția parlamentarilor Opoziției care și-au aprins blițurile telefoanelor, în semn de solidaritate cu protestatarii din Piață, că speră că au făcut acest lucru din abonamentele susținute din surse proprii, nu din cele decontate din fondurile Parlamentului.

Soluția nu poate fi decât una și anume ca la finalul lunii, cei de la putere să verifice desfășurătoarele abonamentelor Opoziției, să se vadă exact câți bani au fost arși din bugetul Parlamentului, pentru a menține lumina blițurilor. Mie-mi sună cel puțin a deturnare de fonduri publice.

Șerban Nicolae - Florin Iordache nu trebuia să demisioneze

Același senator PSD, care mai este și președinte al Comisiei juridice din Senat,  a declarat că Iordache nu trebuia să demisioneze deoarece mai avea „multe lucruri de făcut din programul de guvernare pe domeniul justiției”.

Totuși, aș zice că oamenii din Piața Victoriei i-au cerut lui Iordache demisia anticipând tocmai că acesta vrea să facă muuulte alte lucruri în domeniul Justiției.

Cătălin Rădulescu - Iohannis dezbină. El să stea cu poporul lui, noi cu al nostru

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu s-a declarat nemulțumit de discursul președintelui din Parlament, deoarece acesta incita la dezbinare.

Ironic să acuzi pe altcineva că incită la dezbinare, iar mai apoi să îi urezi acestuia să rămână cu cei 6.2 milioane de votanți ai lui, iar PSD să rămână cu ai săi. Ca o concluzie marcă înregistrată a social-democraților, Cătălin Rădulescu a dezvăluit -șoc și groază- că Iohannis a venit în această țară din...Germania.

Cătălin Rădulescu - Nu ascult un penal

Același deputat PSD și-a argumentat ieșirea din sală în timpul discursului președintelui pe motiv că nu vrea să asculte un penal. Cel puțin amuzantă această declarație, dacă ținem cont de faptul că deputatul PSD este condamnat definitiv la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Sorin Bota, contestând sloganul „Noaptea ca hoții”

Un alt deputat PSD se declară nedreptățit de sloganul „Noaptea ca hoții”. Nu de a doua parte a sloganului, cum ați fi tentați să credeți, ci doar de primul cuvânt. Mai exact, Sorin Bota susține că ședința a început într-adevăr mai târziu, dar că dacă ne-am fi aflat în timpul verii, ar fi fost încă lumină la ora aia. În concluzie, OUG 13 nu a fost dată „noaptea ca hoții”, ci ziua ca.

Emanoil Savin - Eu sunt nou pe aici

Fostul primar din Bușteni și actual deputat PSD, Emanoil Savin, a oferit o explicație originală în momentul în care a fost întrebat de ce a părăsit sala în timpul discursului președintelui: „Întrebaţi şi dumneavoastră în altă parte. Eu sunt nou p-aici.”

Observând cum se raportează social-democrații la protestele din ultima vreme, nu e de mirare că nu reușesc să calmeze situația. Pentru a rezolva o criză, trebuie mai întâi să înțelegi cu adevărat motivele care au dus la declanșarea ei. Altfel, ajungi să te complaci în lupta imaginară cu Soros și multinaționalele, iar minerii anului 2017 vor mai rămâne multă vreme să „planteze flori,” doar că de această dată o fac în fața palatului Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.