DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cele mai bănoase job-uri ale săptămânii

femei conducere job

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie este cel de product manager pentru o companie de jocuri din Polonia, care caută inclusiv români şi plăteşte un salariu de 4.500 de euro pe lună, se arată în datele puse la dispoziţie de platforma de recrutare bestjobs pentru emisiunea ”Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Jobul poate fi făcut 75% remote, iar cerinţele sunt o experienţă de minimum trei ani pe o poziţie asemănătoare, de preferat într-o companie care dezvoltă jocuri sau software, şi cunoştinţe de limba engleză.

Un alt job, tot din străinătate, este cel de manager de fermă zootehnică în Germania, pentru care se plăteşte un salariu de 4.000 de euro pe lună, informează News.ro.

În topul salariilor săptămânale se află şi o clinică medicală privată care se deschide în Călăraşi şi angajează medici pentru specializţrile cardiologie, medicină internă, psihiatrie, oftalmologie, gastroenterologie, oncologie, radiologie şi medic de laborator. Salariile oferite variază între 2.000 şi 5.000 de euro pe lună.

Nu în ultimul rând în acest clasament se află o firmă de brokeraj credite din Timişoara, care angajează un consultant financiar pentru un salariu de 2.000 de euro pe lună, sumă la care se adaugă comisioane.

Apropierea debutului de an şcolar a dus şi la o explozie a ofertei de locuri de muncă în Educaţie. Potrivit bestjobs, volumul job-urilor din acest sector a crescut cu 30% faţă de iunie şi iulie. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, oferta este de 2,5 ori mai mare, însă faţă de 2019, înainte izbucnirii pandemiei de coronavirus, situaţia este diferită: numărul de job-uri din educaţie în mediul privat este cu 25% mai mic.

Câteva exemple de job-uri în Educaţie pentru care se caută oameni:

Profesor de biologie, experienţă minimă 5 ani la o şcoală privată din Bucureşti, salariu 800 – 1.000 euro / lună;

Profesor în învăţământul primar şi preşcolar pentru o şcoală din Chiajna, experienţă de predare de 2 – 5 ani, salariu 1.000 de euro pe lună;

Profesor de geografie la o şcoală privată din Bucureşti, salariu 600 – 800 de euro pe lună;

Profesor de limba engleză, ciclu de învăţământ preşcolar – gimnazial, salariu 500 – 1.000 de euro pe lună în funcţie de numărul de ore şi de experienţă;

Educator grădiniţă, salariu 500 – 900 de euro pe lună.

Nivelul salariilor în Educaţie, subliniază cei de la bestjobs, sunt aproximativ la fel în Bucureşti şi marile oraşe, cu un uşor avans de până în 10% pentru Capitală.

Ce se mai angajează în şcolile private, salarii între 500 şi 1.200 de euro pe lună:

Psihologi

Bucătari

Asistenţi educator

Specialişti IT

Specialişti comunicare internă şi de marketing.

În ceea ce priveşte domeniile cele mai căutate, dar şi cele mai ofertante din punctul de vedere al job-urilor, acestea sunt IT / Telecom, vânzări, financiar / contabilitate, marketing şi management.

Potrivit bestjobs, job-ul cu cele mai multe aplicări săptămâna aceasta a fost unul de specialist HR, pentru care se cere o experienţă minimă, poate fi făcut remote şi se oferă un salariu de 800 – 1.000 de euro pe lună. Peste 180 de persoane şi-au depus CV-ul pentru acest job într-o singură săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.