Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai bune sportive din lume, la Cupa Mondială de la Cluj-Napoca

Look Sports
Gimnastică artistică
Evenimentul are loc în perioada 26-28 august în incinta BT Arena din Cluj-Napoca, unde vor fi prezente cele mai bune 200 de gimnaste din 32 de ţări, de pe 4 continente.

"Pentru gimnastele din întreaga lume, această ediţie a World Challenge este extrem de importantă, fiind singura competiţie de mare anvergură care se desfăşoară înaintea Campionatelor Mondiale. Astfel, Cluj-Napoca devine locul de întâlnire al celor mai bune gimnaste din lume", se arată în comunicatul FRGR.

Preşedinta federaţiei, Irina Deleanu, a afirmat că îşi doreşte ca a treia ediţie a World Challenge Cup să fie una spectaculoasă.

"Anul 2022 este unul greu pentru lumea sportului. După doi ani de pandemie, în care antrenamentele şi competiţiile s-au desfăşurat cu dificultate, revenirea la normalitate este şi mai mult îngreunată de contextul politic din Europa. Astfel, România a devenit cea mai mare gazdă a gimnasticii ritmice din Estul Europei. Primele două ediţii ale acestei Cupe Mondiale au fost de un real succes şi am depus toate eforturile pentru ca ediţia din acest an să fie una spectaculoasă. Sperăm ca publicul să fie alături de noi şi să vină să susţină gimnastele noastre", a declarat Irina Deleanu.

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup se va desfăşura pe parcursul a trei zile şi va fi transmis în direct pe TVR.

Competiţia este formată din două probe distincte: proba individuală şi proba de ansamblu. Vineri şi sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obţinerea unei medalii la individual compus şi calificarea în finale, iar duminica cele mai bune 8 gimnaste/ansambluri de la fiecare obiect vor crea un spectacol de graţie şi eleganţă prin evoluţiile lor, pentru obţinerea ultimelor medalii puse în joc. Probele incluse în concurs la individual sunt: cerc, minge, măciuci şi panglica, iar în proba de ansamblu: 5 cercuri şi 3 panglici + 2 mingi.

Biletele au fost puse în vânzare în format electronic pe entertix.ro şi în reţeaua fizică Entertix. De asemenea, pe perioada evenimentului, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la intrarea în incinta BT Arena. Preţurile abonamentelor pentru adulţi sunt cuprinse între 160-220 de lei, iar cele pentru copii între 80-110 de lei. Pot fi achiziţionate şi bilete de zi, având preţuri cuprinse între 60 şi 90 de lei pentru adulţi şi 30-45 de lei pentru copii. Pensionarii şi copiii cu vârsta sub 5 ani au acces gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.