Cele mai NOCIVE mezeluri pe care le găsești în magazine

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Publicat: 25-07-2017

Actualizat: 26-07-2017

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

14 porţii de mezeluri pe lună cresc cu 78% riscul apariţiei unei forme de boală pulmonară obstructivă cronică, susțin specialiștii în nutriţie umană. Aceasta este una dintre primele cinci cauze de deces în ţările vestice, manifestându-se prin scăderea capacităţii organismului de a menţine o concentraţie normală de oxigen în sânge.

Care este adevărul din spatele deceselor celor 25 de copii depistați cu RUJEOLĂ. Explicațiile specialiștilor

ATENȚIE la lămâile din supermarket! Pot fi periculoase pentru sănătate

1. Crenvurştii

Conţin în cea mai mare parte MDM, adică tocătură de oase, tendoane, pieliţe, grăsime (tot ce mai rămâne din carcasa de pasăre după ce se ia carnea), sunt pline de bacterii care ne pot îmbolnăvi grav. Salmonella, răspunzătoare de toxiinfecţii alimentare şi campilobacter, o bacterie care favorizează cancerul de stomac, stă la suprafaţa carcasei de pasăre, pe piele. În momentul în care carcasa este tocată, bacteriile se amestecă în toată masa produsului, care, chiar dacă mai este preparat termic, rămâne infectat până la consumul propriu-zis.

2. Salamurile

Conţin: 60% slănină şi şorici, 17% carne de calitate inferioară – adică ceea ce se poate prelucra din:::::

DETALII PRIVIND TOATE MEZELURILE PERICULOASE ...

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri