Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai ODIOASE pedepse suferite de elevi: Unde s-au întâmplat 'grozăviile' / FOTO

trilulilu.ro
pumn lovitura

De-a lungul timpului, profesorii s-au dovedit extrem de creativi, când vine vorba despre pedepsele aplicate elevilor neascultători. În timp ce unele şcoli păstrează, şi astăzi, regula detenţiei, altele apelează la metode mult mai „sadice”, anunţă exquis.ro.

De la aşezatul la colţ, pe boabe de mazăre congelată, la mâncatul de pe jos, există elevi pentru care nicio pedeapsă nu pare să dea „roade”…

1. Statul în genunchi pe mazăre congelată

După ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu genunchii distruşi de boabele îngheţate, o elevă din China a fost exmatriculată!

2. Ţinutul de mână în public

Doi elevi din Arizona au intrat în bucluc şi au fost nevoiţi să-şi aleagă pedeapsa: exmatricularea sau ţinutul de mână, în public, 15 minute. Fireşte, au ales cele 15 minute de „celebritate”!

3. Gulerul ruşinii

O profesoară a decis să recurgă la o metodă inedită de pedeapsă: îi punea pe elevii neascultători să stea în clasă cu un guler pentru câini în jurul gâtului. Când a aflat de modul în care-şi pedepsea elevii, directorul a suspendat-o.

4. Mâncatul de pe jos

Mai mulţi elevi de la o şcoală din New Jersey au fost obligaţi să mănânce de pe jos după ce unul din ei a vărsat apă, în momentul în care a schimbat bidonul. Când au aflat de umilinţa copilului, părinţii acestuia au dat conducerea şcolii în judecată şi au câştigat.

5. Bătaia cu vâsla

După ce a fost prinsă că-i lăsa pe elevii mai slab pregătiţi să copieze după ea la examene, o elevă, deşi premiantă, a fost supusă unei pedepsre uluitoare: a fos lovită cu o vâslă peste coapse.

6. Izolarea în „sicriu”

Într-o şcoală din Washington a fost amenajată o cameră izolată fonic, unde erau închişi elevii indisciplinaţi. Au numit-o „sicriu”. Când a aflat de existenţa acesteia, mama unui elev i-a făcut mai multe fotografii pe care, ulterior, le-a postat pe o reţea de socializare, pentru a atrage atenţia şi altor părinţi.

7. Tunsul fără drept de apel

În ciuda avertismentelor, un elev de 7 ani a continuat să se joace co codiţele împletite. Era în timpul orei, iar asta a făcut-o pe profesoară să ia o foarfecă şi să-l tundă. Cadrul didactic s-a ales cu o amendă de 175 de dolari, iar elevul a fost transferat la altă clasă.

VEZI FOTO AICI

8. Cu lenjeria intimă-n vine

O şcoală din Japonia a şocat opinia publică după ce s-a aflat că cea mai întâlnită pedeapsă aplicată elevelor era ridicatul în picioare şi datul lenjeriei intime jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.