Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai recente date arată că femeile din orașele mici din India, contribuie la 65% din înregistrările criptografice

india-briefing.com

Incertitudinile de reglementare ale Indiei nu au afectat sentimentul investitorului față de cripto, deoarece cele mai recente date din bursele de criptare sugerează un aflux în creștere de utilizatori.

Schimbul criptografic indian deținut de Binance, WazirX, a raportat o creștere de 2.648% până în prezent în înregistrările utilizatorilor din orașe mai mici din India, cunoscute și sub numele de orașe de nivel II și nivel III, care pot găzdui până la 100.000 de cetățeni. Bursa din Mumbai a raportat:

„Orașele de nivel II și nivel III au generat aproape 55% din numărul total de înregistrări ale utilizatorilor pe WazirX în 2021.”

Datele au evidențiat, de asemenea, o creștere a numărului de femei investitoare și entuziaști din întreaga țară. Dintre toate înregistrările atribuite femeilor indiene de pe WazirX, 65% din conturi se bazează pe orașele de nivel II și III din India.

Citând blocarea indusă de pandemie ca principal catalizator, WazirX a raportat o creștere medie de 2.950% în orașele de nivel II, cum ar fi Ahmedabad, Lucknow și Patna, urmată de o creștere similară de 2.455% în orașele de nivel III, cum ar fi Ranchi, Imphal și Mohali. .

Un furnizor de gateway de plăți fiat din Bengaluru, Razorpay a arătat, de asemenea , că orașele mai mici erau responsabile pentru aproximativ 54% din traficul din rețeaua sa, evidențiind o creștere cu 92% a tranzacțiilor digitale.

Bazat pe o urmărire imediată cu comercianții de sex feminin, WazirX a raportat că investitorii caută să cripteze ca un mijloc de a obține independență financiară, un nivel de trai mai ridicat și o sursă de venit secundar.

Pe fondul rezistenței din partea finanțelor de masă, peisajul criptografic indian continuă să atingă noi repere. Ieri, schimbul criptografic CoinDCX din Mumbai a strâns 90 de milioane de dolari într-o rundă de finanțare din seria C pentru a deveni primul unicorn criptografic din India.

De curând, IndiaTech.org, un organism independent, a recomandat, de asemenea, un cadru de reglementare pentru guvernul indian , sugerând modalități de gestionare a activelor și schimburilor criptografice. CEO-ul CoinDCX, Sumit Gupta, a susținut această mișcare afirmând că recomandările pot „deschide potențial imens pentru indieni de a participa la această nouă clasă de active globale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.