Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai tari GLUME, după apariția ministrului Muncii: 'S-a apucat de sudură' + 'Ce păcat că n-a avut si o sabie laser, din aia chinezească cu leduri'

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a echipat cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi la şedinţa cu sindicatele pe tema COVID-19, devenind o sursă de glume pe Facebook, unde utilizatorii au speculat dorinţa ei de a se proteja împotriva coronavirus

"S-a apucat de sudură", a scris un utilizator pe Facebook, despre ministrul Muncii.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

"Aşa a apărut Ministrul Muncii, azi, la intalnirea dintre Guvern si sindicate pe tema coronavirusului. Ce păcat că n-a avut si o sabie laser, din aia chinezească cu leduri. Ar fi rupt!", a scris un altul.

Însă unii utilizatori ai reţelei de socializare au oferit şi explicaţii pentru măsura drastică luată de Alexandru: "Cica virusul se ia si prin ochi, nu doar gura/nas."

Citește și: EXCLUSIV Cine finanțează partenerul ‘pro-bono’ al Guvernului Orban 2

"La cati inconstienti sunt (vezi românul sosit azi din Spania pe Otopeni) trebuie sa sufli si in iaurt... Cand merg in concediu vad prin toata lumea oameni cu masti, unii isi acopera toata fata pt ca in regiunea din care vin daca ai tenul inchis la culoare esti dintr-o casta inferioara. Arata ca “Fantomas” dar nimeni nu rade”, scrie o utilizatoare.

Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social s-a reunit la Palatul Victoria pentru a discuta măsurile economice şi sociale necesare pentru reducerea efectelor coronavirus.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.