Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei trei oameni rătăciți în Munţii Semenic au fost găsiți deshidratați și obosiți de jandarmii montani

Radio Cluj
jandarmi montani

Cele trei persoane care s-au rătăcit în Munţii Semenic după ce, în urmă cu o zi, au plecat cu ATV-urile, au fost găsite, vineri după-amiază, de jandarmii montani din Caraş-Severin. Cei trei erau deshidrataţi şi obosiţi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, acţiunea de căutare a persoanelor rătăcite pe Muntele Semenic s-a încheiat vineri după-amiază.

"Cele trei persoane sunt în afara oricărui pericol şi sunt conduse de jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug în staţiunea Crivaia. Persoanele în cauză nu necesită îngrijiri medicale, se află într-o stare uşoară de deshidratare şi oboseală", au transmis reprezentanţii IJJ Caraş-Severin.

Jandarmii montani din judeţul Caraş-Severin porniseră, vineri, în căutarea a trei persoane care s-ar fi rătăcit în Munţii Semenic, după ce au plecat, joi, pe un traseu cu ATV-urile.

Alerta a fost dată la numărul de urgenţe 112, vineri dimineaţă, de către o femeie care spunea că soţul ei şi încă două persoane, un bărbat şi o femeie, au plecat joi cu ATV-urile pe munte şi nu s-au mai întors.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.