Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra bloggeriţă italiană Chiara Ferragni este noua imagine a firmei de bijuterii de lux Bvlgari

chiara ferragni

Celebra bloggeriţă italiană Chiara Ferragni se alătură muzelor care au fost imaginea firmei de bijuterii de lux Bvlgari, printre care actriţa Zendaya, top modelul Lily Aldridge, cântăreaţa britanică Naomi Scott, sau actriţa spaniolă Ester Exposito, relatează EFE, potrivit agerpres.ro.

"O nouă bijuterie în galeria noastră de ambasadoare", notează firma într-un comunicat.

Clientă de mulţi ani a casei de lux din Roma, celebra bloggeriţă considerată un etalon al modei împărtăşeşte cu Bvlgari aceeaşi viziune - "independentă, îndrăzneaţă şi autentică" - o viziune care a captivat milioane de urmăritori din întreaga lume pe reţelele de socializare, adaugă firma în prezentarea Chiarei Ferragni, care are peste 23 de milioane de followeri.

"Ne simţim onoraţi să-i urăm bune venit Chiarei Ferragni în familia Bvlgari ca nou ambasador global", a declarat directorul executiv al Bvlgari, Jean-Christophe Babin.

Potrivit lui, Chiara Ferragni "întruchipează la perfecţiune spiritul autentic al firmei, având rădăcini în valori pozitive precum bucuria, creativitatea, frumuseţea, calitatea, dar şi graţia şi generozitatea".

La rândul ei, Chiara Ferragni a asigurat că se simte foarte "mândră" de a face parte din această familie, ale cărei bijuterii se remarcă prin modelele sale iconice.

În imaginile realizate de fotograful Giulio Rustichelli, Ferragni pozează cu unele dintre creaţiile cele mai reprezentative ale casei romane, de la colecţiile firmei B.Zero1, Serpenti şi Serpenti Viper şi până la impresionantul colier al liniei de bijuterii Monet.

Celebra bloggeriţă de modă a fost subiectul unui documentar prezentat la Mostra din Veneţia, "Chiara Ferragni-Unposted", în care realizatoarea Elisa Amorouso trece în revistă viaţa sa personală, ascensiunea sa la statutul de vedetă a reţelelor de socializare, şi imperiul pe care l-a construit această femeie pe care revista Forbes o defineşte drept un simbol al eleganţei şi un model de viaţă pentru tânăra generaţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.