Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra Pamela Anderson a renunțat la farduri și îndeamnă femeile să renunțe la folosirea lor în exces (FOTO)

Profimedia
Pamela Anderson

Celebra Pamela Anderson a renunțat la farduri și îndeamnă femeile să renunțe la folosirea lor în exces

Pamela Anderson s-a alăturat unei companii de skincare. Vedeta a luat această decizie după ce a renunțat să mai folosească produsele de înfrumusețare. Actrița, în vârstă de 56 de ani, vrea să încurajeze femeile să aibă mai multă grijă de tenul lor.

content-image

Pamela Anderson și-a pus de-a lungul timpului amprentat în lumea frumuseții. Aceasta își dorește să ducă această influență tot mai departe. Anderson anunțat în mediul online că a preluat o parte a proprietății unei companii de skincare.

Celebra Pamela Anderson a renunțat la farduri

Anderson, în vârstă de 56 de ani, a oferit mai multe detalii despre compania căreia a ales să i se alăture. Vedeta a fost încântată să anunțe vestea cea mare cu admiratorii ei din mediul online.

Actrița a declarat că parteneriatul a luat naștere „în mod organic”. Pamela vrea să contribuie la lansarea de noi produse care sunt vegane, susține PageSix.

Aceasta își dorește să creeze propriile produse de îngrijire a pielii și să sprijine femeile să aibă mai multă grijă de tenul lor și să renunțe treptat la produsele de machiaj folosite în exces.

Pamela își dorește o gamă de produse care sunt ușor de folosit și de integrat în rutina zilnică. De fiecare dată când apare în public, Pamela Anderson încearcă să promoveze o imagine în care nu poartă machiaj. Panela spune că are o rutină de skincare care este minimalistă.

Aceasta spune că are grijă ca tenul ei să strălucească în mod natural atunci când apare pe covorul roșu. Vedeta nu-și dorește să mai apeleze la look-urile încărcate. Pamela este acum adepta unei imagini cât mai naturale.

Pamela Anderson a povestit despre decizia de a renunța la produsele de înfrumusețare

Decizia Pamelei de a renunța la produsele de înfrumusețare i-a luat prin surprindere pe admiratorii divei. Totuși, actrița a rămas fermă pe poziții și nu a renunțat la acest aspect.

Diva nu a fost criticată în mediul online, ci a fost încurajată și felicitată pentru curajul de a se arăta simplă și naturală.

„Prefer să am fața goală în aceste zile. Mă recunosc din nou și am mai multă încredere ca niciodată. Nu vreau să încerc să arăt mai tânără. Vreau să pozez exact așa cum sunt. Sunt în regulă cu cine sunt și cum arăt fără machiaj. Poate a fost un experiment la început, dar am făcut asta pentru a-mi dovedi mie ceva și, ca bonus, sunt atât de fericită că ceilalți au rezonat cu această decizie”, a spus Pamela într-un interviu din trecut.

Actrița internațională încearcă să le încurajeze pe femeile din lumea întreagă să se iubească exact așa cum sunt. Pamela spune că este fericită în propria piele și este recunoscătoare pentru faptul că le poate arăta femeilor că sunt frumoase așa cum sunt.

Actrița se numără printre vedetele care au acceptat procesul natural al înaintării în vârstă. Pamela nu este singură. Copiii ei o susțin în decizia pe care a luat-o.

Băieții divei o felicită deseori pe aceasta în secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram al divei.

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei de a renunța la machiaj: „Știm măcar cum arată o față”

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei sale de a renunța la machiaj. Vedeta este mândră de „mișcarea” pe care a pornit-o și încurajează mai multe femei să aibă curajul să se afișeze fără produse de înfrumusețare.

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, își încurajează admiratoarele să se afișeze fără produse de make-up. Vedeta a povestit mai multe despre decizia sa într-un interviu pentru Vogue. Cea mai recentă apariție a devei nemachiată a fost la Săptămâna Modei de la Paris.

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei de a renunța la machiaj

Pamela Anderson spune că este mult mai încrezătoare de când a renunța la produsele de make-up. Aceasta a început să apară la evenimentele publice cu tenul natural. Actrița, în vârstă de 56 de ani, își promovează decizia în rândul femeilor din lumea întreagă. Pamela susține că este important să ai curajul să te arăți exact așa cum ești.

content-image

„Mi-am dat seama că nu o să fac schimbări majore, dar nu au vrut să dau înapoi de la decizia pe care am luat-o. M-am gândit că dacă fetele mă văd fără machiaj vor înțelege că nu este nicio problemă în a fi naturală. De multe ori mă întreb dacă în zilele noastre mai vedem vreodată o față reală, fără toate acele produse de make-up. Asta e tot ce vreau să le transmit fetelor din lumea întreagă”, a spus vedeta pentru Vogue.

Anderson spune că a îndepărtat produsele de machiaj din rutina sa de beauty. Aceasta preferă să folosească produsele de skincare, iar apoi să-și lase tenul cât mai natural.

„Când am ajuns la Paris mi-am pus o întrebare importantă. Prefer să stau trei ore într-un scaun la machiaj sau prefer să mă plimb pe străzile din Paris și să admir arhitectura? Nu îmi este teamă cu cine sunt”, a declarat Pamela pentru People.

Deși actrița spune că ets eo femeie asumată, aceasta spune că a avut mici îndoieli din cauza prezenței fotografilor. Cu toate acestea, Pamela spune că a trecut peste temeri și a zâmbit camerelor de fotografiat cu încredere.

Cum a decis Pamela Anderson să renunțe la machiaj

Pamela Anderson a vorbit de mai multe ori despre dorința sa de a renunța la produsele de make-up. Vedeta a decis să facă o schimbare atunci când s-a întors în locul ei natal, în insula Vancouver din provincia Columbia Britanic, în Canada.

content-image

content-image

content-image

Vedeta a făcut atunci o declarație îndrăzneață. Aceasta a spus că vrea „să se întoarcă la persoana care a fost înainte de a veni în California”. Pamela susține că este mândră de ea și de standardele sale în materie de frumusețe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.