Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra senatoare Anghel, atac la Iohannis şi la jurnaliştii de la Charlie Hebdo

anghel

Senatoarea PC Cristiana Anghel - făcută celebră de Antena 3 pentru că a făcut greva foamei pe vremea când era învăţătoare în Caracal sau, mai nou, pentru că s-a arătat revoltată de faptul că senatorii trebuie să meargă cu taxiul - iese din nou la rampă cu un comunicat în care îi critică pe jurnaliştii de la Charlie Hebdo şi pe preşedintele Iohannis.

"Îmi pare rău. Regret asasinarea lor. Mais, 'je ne suis pas Charlie'. Să ataci ceea ce are cel de lângă tine mai sfânt nu este dovadă nici de curaj, nici de demnitate. Să pui în pericol viața concetățenilor tăi (au murit francezi care nu aveau nicio legătură cu respectivele așa-zise caricaturi) nu este expresia nici a curajului, nici a demnității, nici a patriotismului. Ci a orgoliului nemăsurat și a unei crase inconștiențe", afirmă senatoarea Anghel referitor la jurnaliştii de la publicaţia satirică a cărei redacţie a fost atacată de terorişti.

Senatoarea Cristiana Anghel îl critică şi pe Klaus Iohannis pentru gestul de solidaritate cu jurnaliştii francezi. Preşedintele a publicat pe pagina de facebook mesajul "Je suis Charlie".

"Domnul Iohannis se poate declara public 'je suis Charlie' în cazul în care este doar un cetățean. Nu atunci când ocupă funcția de PREȘEDINTE AL TUTUROR ROMÂNILOR. Dacă dumnealui (și alții asemenea) sunt Charlie, înseamnă că gândesc la fel și ar fi procedat întocmai...", susţine senatoarea PC.

În opinia acesteia, libertatea presei nu este absolută şi "fiecare om care are un creion în mână și publică trebuie să aibă în vedere și dreptul meu (sau al oricui, de aiurea) la demnitate, la onoare... dreptul la libera exprimare (nu numai al ziariștilor) ar trebui să se oprească (măcar ca o dovadă de bună educație) acolo unde începe dreptul celui de lângă tine..."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.