Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebru actor, ajuns la 88 de ani, anunță că se retrage din activitate

Michael Caine

Michael Caine se retrage din actorie, invocând faptul că este un bărbat de 88 de ani și că a jucat probabil în destule roluri, anunță The Guardian, anunță Mediafax.

Anunțul a fost făcut într-un interviu recent pe care Sir Michael l-a acordat BBC, în care vorbește despre noul său film Best Seller - despre un bărbat în vârstă care ar vrea să fie lăsat în pace și să nu i se ceară constant să iasă în lume și să facă lucruri.

În film, personajul lui Caine, un autor pensionat, este atras într-un turneu de promovare a unei cărți de farmecul actriței Aubrey Plaza. Dar, după cum notează Caine, atitudinea personajului vine dintr-o stare foarte reală, menționând că acum suferă de o problemă la coloană care îi îngreunează mersul.

În plus, Hollywood-ul nu-i prea bate la ușă în ultima vreme, cu toate că Christopher Nolan ar putea avea un rol important în pelicula „Oppenheimer”. "Nu prea curg scenarii cu un actor principal la 88 de ani", notează Caine.

Caine a scris câteva cărți cu un succes moderat, inclusiv trei volume de memorii, în 1992, 2010 și 2018, și spune că este "minunat" să fii scriitor, deoarece "poți începe să scrii fără să te ridici din pat", în loc să fii nevoit să te duci la un studio de film la 6:30 dimineața.

Caine a apărut în peste 150 de roluri în filme și la televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.