Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Update - Presa internațională s-a sucit. Celebrul impresar dat mort la 54 de ani 'se luptă pentru viața sa'

1616.ro
Mino Raiola

UPDATE - Presa internațională citează apropiați ai agentului care afirmă că impresarul este viu dar se află se află în stare gravă și „se luptă pentru viața sa”. El e internat într-un spital din Milano și este „foarte, foarte bolnav”, scriu acum publicațiile străine.

Dr. Alberto Zangrillo, de la Spitalul San Raffaele din Milano, a declarat agenției de presă italiene Ansa despre starea lui Mino Raiola: „Sunt indignat de apelurile telefonice ale unor pseudo-jurnaliști care speculează asupra vieții unui om care se luptă să supraviețuiască".

UPDATE 2 - Impresarul a postat pe Twiiter următorul mesaj, după ce presa internațională a anunțat că ar fi murit: “Starea (mea) actuală de sănătate pentru cei care se întreabă: supărat foc pentru că a doua oară în patru luni m-au omorât. Se pare că pot să mă resuscitez”.

Știrea inițială:

Celebrul agent de jucători Mino Raiola, care a impresariat jucători ca Paul Pogba, Erling Haaland şi Zlatan Ibrahimovici, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 54 de ani, a anunţat joi presa italiană, preluată de cea internaţională, potrivit Agerpres.

Raiola suferea de o boală la plămâni. În ianuarie, el a fost operat de urgenţă la Milano, însă atunci nu s-a precizat în ce a constat intervenţia chirurgicală. Rapoartele au spus la momentul respectiv că afecțiunea nu îi punea viața în pericol și că Raiola va începe o perioadă de reabilitare la domiciliu.

Mino Raiola, născut în Italia în 1967, şi crescut în Olanda, a reprezentat de-a lungul carierei peste 20 de staruri ale fotbalului mondial, fiind considerat unul dintre cei mai importanţi agenţi de fotbalişti din lume.

În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport, cu o avere de 84,7 milioane de dolari şi contracte în valoare de 847,7 milioane de dolari.

În portofoliul său s-au mai aflat staruri precum Romelu Lukaku, Mario Balotelli, Marco Verratti și Henrikh Mkhitaryan.

La începutul anilor 1990, Raiola a lucrat pentru Sports Promotions, o companie din Olanda, și a ajutat la transferurile mai multor jucători olandezi, printre care Dennis Bergkamp, la cluburi italiene. Raiola a studiat metodele colegilor săi pentru a învăța cum să efectueze singur astfel de transferuri, izbutind să negocieze transferul starului ceh Pavel Nedved de la Sparta Praga la Lazio, în 1996.

De atunci, Raiola a supervizat numeroase transferuri ale lui Ibrahimovic în Europa, precum și transferul lui Balotelli de la Inter Milano la Man City, în 2010 și trecerea sa ulterioară la AC Milan. El s-a certat cu managerul lui United, Sir Alex Ferguson, înainte ca Pogba să ajungă la Juventus în 2012.

În vara anului 2016, a supervizat mutările a trei jucători - Ibrahimovic, Pogba și Mkhitaryan - la Manchester United, toate în aceeași fereastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.