Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul actor Shia LaBeouf, dezvăluiri despre convertirea la catolicism: 'Nu mai voiam să fiu în viață când s-au întâmplat toate astea'

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Shia LaBeouf

Starul hollywoodian Shia LaBeouf a împărtășit cu fanii o actualizare semnificativă despre convertirea sa la catolicism și a spus că mai are doar câteva luni până la confirmarea în religia despre care a spus că l-a ajutat să își găsească credința într-o perioadă întunecată din viața sa.

În timpul recentei apariții a actorului în vârstă de 36 de ani în cadrul emisiunii ChurchPOP, editorul englez Jacqueline Burkepile l-a întrebat pe LaBeouf - care îl va interpreta în curând pe regretatul mistic Sfântul Padre Pio în viitorul film "Padre Pio" - unde se află în călătoria sa spirituală. LaBeouf a spus că va primi în curând Sacramentul Confirmării.

"Sunt în RCIA [Ritul de inițiere creștină a adulților]", a spus LaBeouf. "Sunt programat să fiu confirmat peste șapte luni și sper ca episcopul [Robert] Barron să vină să mă confirme. Dar vom vedea. Sunt la RCIA în acest moment și o dată pe săptămână vorbesc la telefon cu părintele Bobby și discutăm."

Anul trecut, actorul a apărut în emisiunea "Bishop Barron Presents: Conversations at the Crossroads" și a vorbit despre faptul că a studiat pentru rolul lui Pio, despre care a spus că l-a determinat să se convertească, recunoscând că a avut întotdeauna o credință, dar nu se simțea conectat.

LaBeouf a spus că nu a fost "niciodată ateu", ci agnostic și l-a creditat pe "Pio" că i-a salvat "viața" într-o perioadă pe care a descris-o ca fiind "nucleară", deoarece rolurile secaseră. În 2021, LaBeouf se confrunta cu o serie de acuzații, inclusiv de abuz.

Pentru a se pregăti pentru rolul despre care credea că îi va relansa în sfârșit cariera, regizorul i-a spus lui LaBeouf că va trebui să facă cercetări și să meargă la un seminar, a relatat anterior The Daily Wire. LaBeouf a sfârșit prin a merge la un seminar din apropierea casei sale și l-a întâlnit pe fratele Jude, care i-a spus că, dacă va juca rolul lui Pio, trebuie să citească Evanghelia. LeBeouf a început să facă exact asta într-un moment în care se simțea fără speranță.

"Aveam o armă pe masă. Am plecat de aici", a recunoscut starul din "Holes". "Nu mai voiam să fiu în viață când s-au întâmplat toate astea. O rușine cum nu mai trăisem niciodată - genul de rușine în care uiți cum să respiri. Nu știi unde să te duci. Nu poți ieși afară să iei, de exemplu, un taco... Dar am fost, de asemenea, în această dorință profundă de a rezista."

"Încetează să mai fie această pregătire a unui film și începe să fie ceva care se simte dincolo de toate acestea", a adăugat el. "S-a întâmplat. Eram deja acolo; nu mai aveam unde să mă duc. Aceasta a fost ultima oprire a trenului. Nu mai aveam unde să mergem - în toate sensurile."

"Știu acum că Dumnezeu se folosea de ego-ul meu pentru a mă atrage la El", a continuat LaBeouf. "Atrăgându-mă de la dorințele lumești. Totul se întâmpla simultan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.