Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul Guccifer şochează din nou: Interviu INCENDIAR din închisoare pentru Fox News / VIDEO

Marcel Lehel Lazăr Guccifer

Celebrul hacker român, Guccifer şochează din nou. Românul a sunat la o televiziune din SUA şi a oferit un interviu incendiar din spatele gratiilor. Hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, aflat în detenţie la Arad, a sunat din închisoare la Fox News, spunând că nu vrea să fie trimis în SUA pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită de la instanţele americane.

Citeşte şi: Un afacerist cu probleme penale face dezvăluiri din puşcărie: Ce i-au impus anchetatorii

În România, el a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru că a spart conturile de mail ale directorului SRI George Maior şi ale europarlamentarului Corina Creţu. În interviul acordat jurnaliștilor de la Fox News, Guccifer susține că identitatea sa cibernetică ar fi fost creată artificial și nu ar fi singurul care ar opera sub ea. “Așadar, cred că Guccifer 2-0 este o treabă internă”, susține Lazăr. “Cred că Guccifer 2-0 este ceva făcut de la niște tipi de la Departamentul de Stat. Unii tipi din comanda cibernetică a NSA și de niște tipi de la Vault, Vault 7 din cadrul CIA. Deci sunt acești tipi, știi asta Pam, sunt în afacerea asta de 15 ani acum, asta-i treaba mea. Se pregăteau să facă ceva cu Guccifer 2-0. Pentru că tipul de la Departamentul de Stat mă întreba: “Ce părere ai tu, sau ceva de genul ăsta”, ce-ai spune dacă un alt Guccifer se arată?”, susține hacker-ul Lazăr în timpul interviului.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

În plus, hacker-ul susține că în spatele acestei operațiuni se află sute de hackeri care se afișează sub identitatea de Guccifer 2-0. „Tu știi ceva. Eu nu aștept unul, ci sute de Gucciferi să apară”, declară românul. Conform Fox News. Marcel Lazăr, Lehel a declarat că vrea să rămână în închisoare în România şi că nu vrea să fie returnat în Statele Unite, unde este condamnat la 52 de săptămâni de închisoare pentru acces neautorizat la un computer şi furt de identitate, conform ProTV.

Citeşte şi: ŞOCANT Cine e, de fapt, femeia găsită moartă într-o cameră de hotel: Legături cu Guvernul

Sursa citată relatează că hacker-ul a sunat de mai multe ori la producătorul executiv al Fox News Pamela Browne, iar după ce şi-a dat acordul pentru a fi înregistrat, el a spus că are un nou termen în proces, la jumătatea lunii august, la Timişoara, şi că atunci va cere autorităţilor judiciare să îi permită contopirea pedepselor şi executarea lor în ţară. Cât despre Clinton, Lazăr susține că nu este singurul hacker care i-a accesat ilegal conturile de e-mail, ci au fost compromise de mai multe state. „Despre serverul din Chappaqua, acesta a fost scanat bine înaintea mea. A fost accesat în 2012 de către IP-uri din Serbia, Belgrad, a fost apoi accesat în 2013 de IP-uri din Ucraina și Rusia. Ceea ce vreau să spun este că cineva a reflectat și a copiat întregul server al lui Hillary Clinton, întrebarea este câte țări. Una, două sau trei? La un moment dat, a fost tot serverul. Mă gândesc că unii oameni dețin conținutul serverului ei”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.