Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul hotel Lido RENAȘTE după șapte ani: Va fi AFILIAT la brandul lui Donald Trump

www.romaniatv.net
hotel Lido

Închis în 2009, hotelul Lido ar putea reveni în circuit peste jumătate de an! Acesta fost preluat şi redeschis de afaceristul Mohammad Murad, care mai controlează lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia) și Forum (Costinești).

Hotelul a fost închiriat de Mohammad Murad pe o perioadă de 15 ani de la proprietari, cu drept de cumpărare. Afaceristul pregătește o investiție de peste 5 milioane de euro în lucrări de renovare, pentru a redeschide hotelul în toamna acestui an.

Citește și: DOCUMENTE INCENDIARE: România lui Ceaușescu, 'disecată' de CIA în urmă cu 35 de ani

"Vreau să-l reîntorc la vremurile de glorie pe care le-a trăit acest hotel, care a fost multă vreme simbolul Bucureștiului. Vreau să-l readuc pe harta turistică a Bucureștiului", a declarat Mohammad Murad pentru Profit.ro.

Lucrările de renovare ale hotelului cu 119 camere vor începe în câteva săptămâni, iar hotelul va avea patru stele plus. "Încercăm să-l afiliem la lanțul hotelier Trump, dar până atunci se va numi «Lido by Phoenicia»", a mai spus Murad, care a adăugat că hotelul va avea o patină specială, de epocă, "un pic retro".

Lanțul hotelier al actualului președinte american, Trump Hotels, include unități de lux în New York, Las Vegas, Toronto, Panama, Vancouver, Washington, Waikiki, Chicago. Afilierea la acest lanț presupune ca hotelul Lido să respecte standardele de confort ale acestor hoteluri, pentru a fi promovat de Trump Hotels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.