Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul personaj ”Dacul liber” s-a sinucis

Celebrul personaj care-ți spunea ”Dacul liber” s-a sinucis în ziua de Bobotează! Iulian Mureșan, ”Dacul liber” din Cavnic, și-a luat viața în seara zilei de miercuri, 6 ianuarie. Avea doar 27 de ani, dar a preferat să renunțe la viață agățându-se de un ștreang care i-a curmat zilele.

Citește și: Vești minunate pentru românii cu credite în euro: Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria post-decembristă

Iulian a fost găsit fără suflare, iar eforturile medicilor de a-l readuce la viața au fost zadarnice. Acesta încânta turiștii veniți la pârtiile de schi din Cavnic, oferindu-le drumeții cu sania trasă de cai în zonele superbe din vecinătatea orașului.

“Polițiștii au fost sesizați despre acest caz și fac cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs evenimentul” a declarat pentru ActualMM.ro, Florina Meteș purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Pe Facebook, Iulian scrisese ”Vreau sa plec… Sa ma ingropati in gradina …..”

Citește și: GAFĂ antologică la B1 TV: Ce a putut să apară la emisiunea lui Sabin Orcan

Iulian Muresan studia la Facultatea de Zootehnie din cadrul USAMV Cluj. El era recunoscut pentru pasiunea pentru natura, dar și pentru implicarile in toate evenimentele din zonă. De altfel, mii de turiști care au mers în zona Cavnic îl știau, iar el era printre cei care le povestea despre istoriile și obiceiurile locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.