Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul talk-show 'Dr. Phil' se va încheia după 21 de sezoane

dailydot.com
Dr. Phil

"Dr. Phil", un renumit talk-show TV diurn, care le-a oferit sfaturi de viaţă telespectatorilor din Statele Unite timp de peste două decenii, se va încheia după difuzarea celui de-al 21-lea sezon al său, informează BBC.

Phil McGraw, prezentatorul talk-show-ului, va renunţa la această emisiune pentru a se aventura în "proiecte noi", a anunţat marţi compania CBS Media Ventures.

Emisiunea "Dr. Phil", difuzată începând din anul 2002, a devenit cunoscută pentru interviurile realizate cu invitaţii săi, de obicei persoane care aveau poveşti de viaţă neconvenţionale, potrivit Agerpres.

Ultimele episoade ale programului TV vor fi difuzate până la finalul actualului sezon 2022-2023.

Oprah Winfrey a avut un rol decisiv în cariera lui Phil McGraw

Phil McGraw, care a lucrat în trecut ca psiholog acreditat, şi-a început cariera în emisiunea "The Oprah Winfrey Show" din anii 1990, datorită căreia a reuşit să devină o personalitate cunoscută de telespectatorii americani.

Renumita prezentatoare Oprah Winfrey l-a ajutat apoi să îşi lanseze propria emisiune TV. De atunci, talk-show-ul "Dr. Phil" oferă sfaturi despre o varietate largă de subiecte, de la bunăstarea mintală şi până la relaţiile de familie.

"A fost un capitol incredibil al vieţii şi carierei mele, dar acum mă voi îndepărta de segmentul emisiunilor diurne, sunt atât de multe alte lucruri pe care vreau să le fac", a declarat Phil McGraw, în vârstă de 72 de ani.

Comunicatul de presă publicat de CBS Media Ventures nu a dezvăluit noile proiecte ale prezentatorului TV, însă a precizat că acesta se va concentra pe un program ce va fi difuzat în prime-time şi care va fi lansat la începutul anului 2024.

Interviuri cu invitați neobișnuiți

"Dr. Phil" este o emisiune renumită pentru interviurile sale şocante realizate cu invitaţi ieşiţi din tipare, iar multe dintre acele secvenţe au devenit virale pe internet.

Însă Phil McGraw şi talk-show-ul său au atras şi critici în ultimii ani. Un interviu realizat în 2016 cu fosta actriţă Shelley Duvall a fost criticat pentru că ar fi fost "exploatator".

În 2020, prezentatorul TV a fost criticat că a vorbit negativ despre lockdownurile anti-COVID-19 în pofida faptului că nu deţinea o expertiză medicală în acest domeniu.

În 2022, portalul online american Buzzfeed a raportat că mai mulţi foşti şi actuali angajaţi ai emisiunii au raportat "abuzuri verbale într-un loc de muncă în care sunt promovate frica, intimidarea şi rasismul".

Angajaţii au vorbit şi despre felul lipsit de etică în care erau trataţi invitaţii cu boli mintale, potrivit articolului publicat de Buzzfeed.

Phil McGraw şi producătorii talk-show-ului "Dr. Phil" au negat toate acele acuzaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.