Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul ziar german Bild dă cărțile pe față: 'Aşa trăieşte Schumacher astăzi'

Bild i-a dedicat un material amplu lui Michael Schumacher, fostul mare campion din Formula 1. La 29 decembrie 2018 s-au împlinit cinci ani de la accidentul suferit la schi. Conform ultimelor veşti, el nu mai e ţintuit la pat.

"Aşa trăieşte Schumacher astăzi", este titlul din Bild în ultimul număr din 2018. "Nimic nu a fost făcut pentru a se grăbi artificial recuperarea lui Michael. Nu există un răspuns clar la întrebarea care este starea lui Schumacher astăzi", arată sursa specificând faptul că zece specialişti în recuperare sunt permanent lângă el, scrie mediafax.ro.

Citește și: Vești uriașe pentru acești angajați! Salariile lor vor crește semnificativ de la 1 ianuarie

"În cazul în care creierul suferă deteriorări, aşa cum a fost în cazul lui Schumacher, nu există suficiente celule nervoase disponibile care să înlocuiască funcţiile celorlalte", a explicat Tobias Bonhoffer, un neurolog de la Max-Plank Institute.

După ce s-a lovit grav la cap în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi, Michael Schumacher a fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble. La mai puţin de 24 de ore de la accident, Schumacher a fost operat, diagnosticul fiind traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. A fost scos din coma indusă şi acum e tratat la domiciliul său din Gland, Elveţia.

Citește și: Lovitură pentru acești români! Nu vor beneficia de mărirea salariului

Michael Schumacher a concurat pentru prima oară în Formula 1 în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, sub egida echipei Jordan-Ford. La momentul respectiv, legendarul pilot avea 22 de ani. Până la momentul retragerii, în 2012, Schumacher a triumfat de şapte ori în "Marele Circ": 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.

Michael Schumacher va împlini 50 de ani pe 3 februarie. Ferrari, echipa pentru care scris istorie ca pilot în Formula 1, va marca într-un mod special ziua de naştere a germanului. Astfel, aceştia au decis să deschidă un muzeu unde se va face o expoziţie cu cele mai frumoase imagini din cariera lui Michael Schumacher.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj dur în ultima zi din acest an: ‘Sunt plătitiţi să-i prostească pe români’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.