Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celeritatea proverbială a poliției: A reținut 3 elevi care au încercat să violeze o colegă în holul liceului la PATRU zile de la faptă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Trei elevi ai unui liceu din municipiul Constanţa au fost reţinuţi după ce ar fi încercat să violeze o colegă, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Tehnologic „Tomis” din Constanța,, faptă petrecută pe holul instituţiei de învăţământ, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Deși fapta s-a petrecut pe 18 octombrie, polițiștilor le-a luat 4 zile să facă ceva.

Cei trei suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore, au vârstele de 15, 16, respectiv 17 ani, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCENE TERIBILE într-un liceu din Constanța: O elevă a fost cât pe ce să fie VIOLATĂ de 3 colegi, pe hol

"În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele a trei tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani. După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de viol", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca în ziua în curs să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

Pe 18 octombrie, o tânără de 16 ani a sesizat poliţia că ar fi fost agresată sexual de mai mulţi tineri, în timp ce se afla pe holul liceului la care studiază, fiind deschis în acest caz un dosar de urmărire penală.

Și mai scandalos este faptul că polițiștii au greșit agresorii. Astfel, în cursul zilei de marți, 19 octombrie, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 16 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul unității de învățământ la care studiază. În urma verificărilor, polițiștii au identificat trei suspecți, elevi în cadrul aceluiași liceu. La audieri, însă, anchetatorii au stabilit că cei trei suspecți nu sunt colegii de liceu indicați de victimă, ci alți adolescenți, ce obișnuiau să-și viziteze amicii din unitatea de învățământ. Asta, deși victima a spus clar cine sunt abuzatorii săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.