Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celine Dion suferă de o boală foarte rară care o ucide lent: cu toți banii și toți medicii din lume nu a găsit tratament

Infomusic.ro
Celine Dion

Artista Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele, după ce a început să se simtă tot mai rău. Celine Dion suferă de o boală extrem de rară care se numește ”sindromul persoanei rigide”.

Este o afecțiune neurologică incurabilă care provoacă spasme musculare puternice, dureri și dificultăți de mișcare, dar care afectează și corzile vocale.

Sora artistei a dezvăluit faptul că Celine Dion s-a izolat în vila sa din Las Vegas și în ciuda faptului că a încercat să caute cei mai buni medici și în ciuda resurselor financiare importante de care dispune, nu există tratament pentru boala ”sindromul persoanei rigide”.

Din nefericire, Celine Dion se simte tot mai rău de la o zi la alta, iar familia mai poate spera doar la un miracol.

Anunț emoționant, la retragere

La finalul anului 2022, Celine Dion a vorbit public despre boala care o afectează și a spus că, din păcate, nu mai poate să se miște cum trebuie, are spasme mereu și îi sunt afectate inclusiv coardele vocale.

„Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata. Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec.

Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni", a început mărturisirea lui Celine Dion, potrivit People .

"Deși de abia învățăm despre această boală rară, acum înțelegem ce îmi cauzează toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi.

Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea. Tot ce știu este că muzica este ceea ce am făcut toată viața și ceea ce iubesc cel mai mult să fac. Îmi e foarte dor de voi, să vă văd, să fiu pe scenă și să cânt pentru voi, mereu dau 100% când îmi fac show-urile, dar starea mea nu-mi permite să fac asta. Trebuie ca în acest moment să mă concentrez pe sănătatea mea și am speranța că sunt pe drumul spre a mă recupera. Pe asta mă concentrez și fac tot ce ține de mine pentru a mă recupera. Vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dragoste și susținere, înseamnă mult pentru mine. Aveți grijă de voi, fiți bine, vă iubesc atât de mult și sper din tot sufletul să vă pot vedea din nou curând", a fost mesajul complet transmis de Celine Dion.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.