Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celtic amendată pentru un banner provocator, Sevilla va plăti avarierea autocarului lui Man City

Pinterest
Celtic Glasgow

Echipa scoțiană de fotbal Celtic Grasgow a fost amendată cu 15.000 de euro de către UEFA pentru că a afișat un banner provocator după moartea Reginei Elisabeta în timpul meciului cu Șahtar Donețk din Liga Campionilor, a anunțat marți forul de conducere al fotbalului european, anunță Mediafax.

Meciul de luna trecută de la Varșovia a avut loc la o săptămână după moartea Reginei, iar fanii lui Celtic au desfășurat un banner despre care Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA a spus că purta un „mesaj nepotrivit pentru un eveniment sportiv".

În timp ce unul din bannere avea inscripționată o înjurătură la adresa familiei regale, pe un altul scria "Îmi pare rău pentru pierderea ta Michael Fagan".

Cel de-al doilea era o referire sarcastică la muncitorul șomer care a intrat în dormitorul reginei de la Palatul Buckingham în 1982 și a vorbit puțin cu ea înainte de a fi scos afară de gărzile de securitate.

Sevilla a fost amendată cu 5.000 de euro și i s-a cerut să contacteze Manchester City în termen de 30 de zile pentru decontarea daunelor cauzate de suporterii clubului spaniol când au spart un geam al autocarului echipei înainte de meciul de luna trecută.

Echipa germană Borussia Dortmund a fost amendată, de asemenea, cu 5.000 de euro și i s-a cerut în mod similar să contacteze City pentru costurile de decontare a unor acte de daune nespecificate. City a învins ambele echipe în cele două meciuri din grupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.