Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrele de evaluare COVID-19 din județul Hunedoara au fost incluse pe o hartă interactivă

stiri.md
covid test

Centrele de evaluare a pacienţilor pozitivi la virusul SARS-CoV-2 din judeţul Hunedoara pot fi identificate mai uşor cu ajutorul unei hărţi interactive ce include mai multe informaţii despre fiecare loc în parte, a informat miercuri Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.

Lista centrelor de evaluare şi harta cu localităţile unde se află acestea poate fi accesată cu ajutorul aplicaţiei Google Maps, datele de conectare fiind disponibile pe pagina de Facebook a DSP Hunedoara.

Pentru fiecare centru, pe hartă sunt disponibile informaţii referitoare la adresă, telefon, e-mail şi programul de funcţionare, potrivit Agerpres.

În judeţul Hunedoara au fost înfiinţate nouă centre de evaluare a persoanelor pozitive la infecţia cu SARS-CoV-2, acestea fiind deschise în oraşele Haţeg, Orăştie, Hunedoara, Simeria, Lupeni, Vulcan, Petroşani şi Brad.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a fost calculată miercuri la o valoare de 7,46 la mia de locuitori, 54 dintre cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale fiind în scenariul roşu, cu o incidenţă de peste 3 la mie.

Şapte localităţi au o incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 mai mare de 10 la mie, între acestea numărându-se oraşele Simeria (12,25 la mie), Deva (10,83 la mie), Haţeg (10,24 la mie) şi Hunedoara (10,06 la mia de locuitori).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.