Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrele de relaţii cu clienţii Engie România, închise joi şi vineri

www.profit.ro
Engie-GDF SUEZ

Centrele de relaţii cu clienţii Engie România vor fi închise vor fi închise joi, 30 noiembrie şi vineri, 1 decembrie 2023, zile libere legale, a anunţat compania, potrivit Agerpres

În acest interval, solicitările vor putea fi transmise exclusiv prin intermediul formularului de contact, disponibil pe site-ul engie.ro. De asemenea, serviciul de call-center naţional vă fi indisponibil în zilele menţionate.

"Punctul de vânzare Engie din Băneasa Shopping City Bucureşti va funcţiona, în această perioadă, conform programului obişnuit al centrului comercial", se menţionează în comunicat.

Informaţiile referitoare la situaţia facturilor emise, consumul, soldul înregistrat şi alte aspecte utile, pot accesate direct în contul de client, pe site-ul engie.ro sau prin intermediul aplicaţiei MyEngie.

Conform sursei citate, începând de luni, 4 decembrie, centrele de relaţii cu clienţii şi serviciul de call-center revin la programul normal de funcţionare, disponibil pe engie.ro.

Grupul de companii Engie România activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producţie din surse regenerabile şi furnizare de energie electrică, precum şi soluţii verzi şi servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. Engie România şi filialele sale deservesc un portofoliu de peste 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producţie din surse verzi de 121 MW şi au 4.200 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.