Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centru de permanenţă cu servicii de asistenţă medicală primară, deschis la Focşani

stiripesurse.ro
medicina muncii consultari

Un centru de permanenţă care va oferi servicii de asistenţă medicală primară a fost deschis, miercuri, în cartierul Sud din municipiul Focşani, a informat primăria Focşani, anunță Rador.

Potrivit sursei citate, zona arondată centrului de permanenţă deserveşte locuitorii municipiului Focşani, iar serviciile medicale în cadrul centrului de permanenţă se acordă tuturor persoanelor care le solicită, indiferent de statutul de asigurat al acestora,

‘Centrul de permanenţă a fost înfiinţat prin Dispoziţia nr. 217/28.11.2022, emisă de către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea şi funcţionează în baza Legii nr. 263/2004, privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, cu modificările şi completările ulterioare şi în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr.697/2011, pentru aprobarea Normelor metodologice cu privire la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanent, cu modificările şi completările ulterioare’, se arată într-un comunicat al primăriei Focşani.

Centrul de permanenţă, situat pe strada Revoluţiei nr.12 din Focşani, îşi propune să contribuie la creşterea accesului cetăţenilor municipiului Focşani, la servicii de asistenţă medicală primară de calitate.

Personalul medical care asigură continuitatea asistenţei medicale în regim de gardă este compus din medici de familie şi asistenţi medicali.

Centrul de permanenţă va funcţiona de luni până vineri în intervalul orar 15,00 – 08,00, iar sâmbăta şi duminica, precum şi în zilele libere legal, centrul este deschis 24/24 ore, în intervalul orar 08,00 – 08,00.

Spaţiul în care centrul îşi desfăşoară activitatea a fost pus la dispoziţie de primăria şi Consiliul Local al municipiului Focşani, finanţarea cheltuielilor cu avizarea, înfiinţarea şi dotarea necesară bunei funcţionări a centrului fiind asigurată prin Direcţia de Asistenţă Socială Focşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.