Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de copii în care angajații au infectat copiii: Cel mai mic are un an și 5 luni

Gazeta Romaneasca
copii masca coronavirus

Un focar de Covid a fost identificat la un centru de primire în regim de urgență pentru copii din Ploiești, unde 10 persoane, printre care 7 copii, au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, DSP a raportat un nou focar la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Cireșarii“ din Ploiești, unde zece persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Este vorba despre 3 cazuri din rândul personalului și de 7 copii cu vârste cuprinse între 1 an și 5 luni și 17 ani. „Șase copii sunt în izolare la Centrul cu rol de triaj ”Sf.Maria” Vălenii de Munte, iar unul a fost internat într-un spital suport-COVID”, a transmis Prefectura Prahova.

În județ au fost raportate în ultimele 24 de ore 544 de noi cazuri de Covid și două decese.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 384 de paturi sunt ocupate. La ATI, nu a fost raportat niciun loc liber pentru pacienții cu SARS-CoV-2, au anunțat reprezentanții Prefecturii.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.