Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de vaccinare drive-thru din centrul Sibiului, deschis şi persoanelor care sosesc pe jos sau cu bicicleta: Autorităţile au obţinut avizul CNCAV

REVIVE Health
testare covid drive-thru

Centrul drive-thru din centrul municipiului Sibiu, organiza de o săptpmână, se va deschide, de sâmbătă, şi celor care sosesc pe joss au cu maşina. Autorităţile au obţinut avizul CNCAV în acest sens, anunță news.ro.

”Centrul de vaccinare drive through de pe Cazarma 90 se deschide de sâmbătă, 15 mai şi sibienilor care nu sosesc cu maşina, ci pe jos sau cu bicicleta. Ca urmare a demersurilor făcute de Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu şi ISU Sibiu, Comitetul Naţional de Coordonare a Activitiăţilor privind Vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat această modificare în activitatea centrului de la Sibiu”, a transmis, vineri, Primăria Sibiu.

Centrul este deschis tuturor celor care doresc să se vaccineze, fără programare.

Centrul de vaccinare funcţionează zilnic, între orele 09.00 - 19.00, iar imunizarea se face cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Centrul aflat în centrul municipiului Sibiu a fost deschis sâmbăta trecută, peste 400 de persoane fiind imunizate în prima zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.